پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۵۰۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با اشاره به صادرات ۲۵ درصدی خرمای کشور، راه نجات تولید ملی را توجه به صادرات دانست.

شعار سال: قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با اشاره به صادرات ۲۵ درصدی خرمای کشور، راه نجات تولید ملی را توجه به صادرات دانست.

*** ایران رتبه دوم تولید خرما

 حسین مدرس خیابانی در حاشیه بررسی روند تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد:

ما تجارتی را می‌خواهیم که از تولید ملی حمایت کند و یکی از زیرساخت‌های مهم تجارت، بنادر هستند اگر هدف ما توسعه زیرساخت‌های تجاری برای کمک به تولید داخلی است باید به فکر توسعه بنادر باشیم.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی هدف مهم از سفر خود به بوشهر را شرکت در همایش و جشنواره خرما عنوان کرد و گفت:

اکنون ۴-۵ کالای سنتی در کشور داریم که سهم خوبی در سال‌های قبل در صادرات غیرنفتی داشته اند مانند خرما، پسته، زعفران و فرش، اما اکنون در افزایش صادرات صورت گرفته، سهمشان کم شده و باید برنامه‌ریزی ویژه برای افزایش سهم آن‌ها داشته باشیم.

وی ادامه داد: ایران در تولید و صادرات این کالا‌ها مقام اول یا دوم را در جهان داشته و حیف است که این جایگاه را از دست بدهیم کشور ما را با فرش می‌شناسند یا ۹۰ درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود یا سهم قابل توجهی در پسته و خرما داریم.

مدرس خیابانی بیان کرد: کشورما رتبه دوم تولید خرما را در جهان دارد و در صادرات نیز در سال‌های مختلف رتبه دوم و سوم را داشته‌ایم، پس با توجه به قابلیت‌هایی خوبی که داریم باید به این حوزه‌ به صورت ویژه توجه کنیم.

*** ارزش صادرات خرما در کشور

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت:

برخی صادرات ما وابسته به نها‌های وارداتی است به طور مثال برای ورود قطعات صنعتی؛ اما در حوزه این چند قلم کالای سنتی وابستگی ما صفر است و می‌طلبد که توجه ویژه به این کالا‌ها شود.

وی ادامه داد: میز خرما در سازمان توسعه تجارت تشکیل و تصدی آن به استان بوشهر واگذار شده است؛ این میز باید برنامه توسعه‌ای برای حفظ بازار موجود و ورود به بازار‌های جدید داشته باشد.

مدرس خیابانی ارزش صادرات خرما از کشور را بیش از ۳۰۰ میلیون دلار عنوان کرد و افزود:

یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن خرما تولید می‌کنیم که ۲۵ درصد آن صادر می‌شود و باید این مقدار افزایش یابد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت:

بخش عمده درآمد‌های ارزی به کالا‌های صادراتی متکی است و کالا‌های سنتی می‌تواند در حوزه ارز آوری و اشتغال نقش موثری داشته باشد.

*** جهش در حوزه صادرات

وی گفت: اکنون هدف اول ما در صادرات ۱۵ کشور همسایه است و با توجه به دسترسی بندر بوشهر به قطر و کشور‌های خلیج فارس، این بندر نقش مهمی در صادرات کالا‌ها به این کشور‌ها دارد.

مدرس خیابانی افزود: در کشور با توجه به سیاستگذاری‌هایی که در حوزه تجارت صورت گرفته، اکنون بازار ۸۰ میلیونی داخلی در تصرف خودمان است و تولید کنندگان ما با خیال راحت‌تری در بازر داخلی حضور دارند، زیرا تهدید کالا‌های وارداتی کم شده یا از بین رفته است.

 قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی در پایان با تاکید بر جهش در حوزه صادرات، اظهار داشت:

در هفت ماه امسال ۲۴ و نیم میلیارد دلار صادرات کالا و خدمات داشته‌ایم که میزان کالا‌های صادراتی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد افزایش یافته است.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صنایع،تاریخ انتشار:23آبان1398،کد خبر:148849،sanayepress.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
0
0
صادرات برای آقازاده ها که سود نداره فقط وارد میکنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین