پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۴۹۰۱۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۳
شرکت بایت‌دنس که صاحب اپلیکیشن محبوب تیک تاک شناخته می‌شود، اخیرا به نقض قوانین مربوط به حریم شخصی کودکان و گردآوری اطلاعات کاربران کم‌سن‌وسال خود از طریق اپلیکیشن تیک تاک متهم شد.

شعار سال: شرکت بایت‌دنس که صاحب اپلیکیشن محبوب تیک تاک شناخته می‌شود، اخیرا به نقض قوانین مربوط به حریم شخصی کودکان و گردآوری اطلاعات کاربران کم‌سن‌وسال خود از طریق اپلیکیشن تیک تاک متهم شد. بایت دنس در سال ۲۰۱۷، اپلیکیشن تیک تاک را که در آن زمان به نام Musical.ly فعالیت می‌کرد، خریداری کرد و طولی نکشید که برند آن را به تیک تاک تغییر داد. طبق شکایتی که دو روز قبل یعنی ۳ دسامبر ثبت شده، بایت دنس از سال ۲۰۱۴ با کمک اپلیکیشن تیک تاک، اطلاعات کاربران زیر ۱۳ سال خود را بدون اجازه و رضایت والدین آنها جمع‌آوری کرده و آنها را به شرکت‌های تبلیغاتی شخص سوم می‌فروخت.

قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان که با عنوان COPPA شناخته می‌شود، شرکت‌های صاحب شبکه‌های اجتماعی را از گردآوری اطلاعات کودکان بدون رضایت والدین آنها منع می‌کند. هرگونه تخطی از این قانون، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد و نهادهای مختلفی از جمله کمیسیون تجارت فدرال را به شکایت علیه شرکت‌های متخلف وامی‌دارد. سخنگوی تیک تاک در این رابطه اعلام کرد: چندی پیش، در جریان این شکایت و اتهامات طرح شده در آن قرار گرفتیم. اگرچه بسیاری از این اتهامات را بی‌اساس دانسته و با آن مخالفیم اما در هر صورت باید با نهادهای شکایت‌کننده درخصوص این موضوع گفت‌وگو کنیم تا بتوانیم به راه‌حلی برای رفع آن برسیم که این راهکار به‌زودی اعلام خواهد شد. این شکایت، جدیدترین اقدام آمریکا علیه شرکت‌های چینی و اپلیکیشن‌های آنها است. قانون‌گذاران نسبت به ارائه اطلاعات کاربران آمریکایی به دولت چین نگرانند و مساله سانسور مطالب انتقادی از دولت چین را توسط این شرکت‌ها محتمل می‌دانند. البته این برای اولین بار نیست که بایت‌دنس به نقض قانون COPPA متهم می‌شود، اوایل امسال نیز نهاد FTC توانست با طرح شکایت از تیک تاک، این شبکه اجتماعی را به پرداخت جریمه ۷/ ۵ میلیون دلاری محکوم کند. اتهامات مشابهی نیز در ماه سپتامبر علیه یوتیوب مطرح شد که در نهایت برای این شرکت، جریمه ۱۷۰ میلیون دلاری تعیین شد.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از روزنامه دنیای اقتصاد،تاریخ انتشار:16آذر1398،کد خبر:3601696،donya-e-eqtesad.com

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین