پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۳۰۹۳
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۴
نماینده ها موظف هستند که فهرست اموالشان را در لیستی به قوه قضائیه ارائه نمایند.در این رابطه غلامرضا تاجگردون در این رابطه گفت من هم اینکار را انجام میدهم و به همه نماینده ها هم توصیه می کنم فهرست اموالشان را تحویل دهند .وی با اشاره به تمکن مالی خویش گفت که من اموالم را قایم نمی کنم .و هیچگاه مالم را کتمان نمی کنم.

شعار سال:نماینده ها موظف هستند که فهرست اموالشان را در لیستی به قوه قضائیه ارائه نمایند.در این رابطه غلامرضا تاجگردون در این رابطه گفت من هم اینکار را انجام میدهم و به همه نماینده ها هم توصیه می کنم فهرست اموالشان را تحویل دهند .وی با اشاره به تمکن مالی خویش گفت که من اموالم را قایم نمی کنم .و هیچگاه مالم را کتمان نمی کنم.

تعداد بازدید : 11

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری خبربان،تاریخ انتشار:10دی1398،کد خبر:26316182،khabarban.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین