پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۲۳۰۶
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
قرار بود هتل‌های ایرانی در ایام سال نو چینی، ۵۰ درصد تخفیف برای تورهای چینی قائل شوند اما ویروس کرونا تمام این زحمات و برنامه ریزی‌ها را بهم زد

شعارسال:محمدعلی-رئیس اتحادیه هتلداران،  در خصوص میزان ورودی گردشگران خارجی در کشور در سال جاری گفت: با توجه به تحریم‌ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته انتظار داشتیم که بیشترین ورودی گردشگر خارجی از کشور چین باشد.

وی ادامه داد: آقای مونسان سفر خوبی به چین داشتند و به تفاهم‌های خوبی برای سفر گردشگران چینی به ایران رسیدند، به خصوص قرار شد هتل‌های ایرانی در ایام سال نو چینی، ۵۰ درصد تخفیف برای تورهای چینی قائل شوند اما ویروس کرونا تمام این زحمات و برنامه ریزی‌ها را بهم زد. اگر این اتفاق صورت می‌گرفت به جرات می‌توان گفت که در صنعت هتل‌داری کشور دگرگونی ایجاد می‌شد.

فرخ مهر افزود: با وجود تخفیف‌ها اگر ۵۰ درصد ظرفیت هتل پر شود تازه آن زمان ما به نقطه سر به سر می‌رسیم و می‌توانیم هزینه‌های هتل را پرداخت کنیم اما با رکود ایجاد شده و کاهش سفرها و از طرف دیگر صفر شدن ورودی گردشگران خارجی، امیدواریم که مجبور به تعدیل نیروی کار نشویم.

وی در خصوص نصب صندوق‌های مکانیزه و اجبار صنف هتل‌داران از سال آینده بر نصب کارتخوان گفت: ما هیچ مشکلی با این امر نداشتیم زیر تمام هتل‌ها از سیستم مالی و نرم افزاری هتل‌داری استفاده می‌کنند. از سوی دیگر بیشتر مشتریان ما شرکت‌ها و موسسات هستند و فاکتور ‌خواهند برای همین هیچ مشکلی در این خصوص نداریم .

وی افزود: مطابق قانون هتل‌های ۳ ستاره به پایین نیز از مالیات ارزش افزوده معاف هستند که این امر کمک زیادی به این هتل‌ها می‌کند.

وی در خصوص قیمت هتل‌های تهران در ایام عید گفت: بهترین زمان گردشگری برای تهران عید است زیرا شهر خلوت می‌شود و می‌توان نهایت استفاده را از جاذبه‌های فرهنگی و توریستی شهر برد. ضمن آنکه اداره کل میراث فرهنگی تهران و شهرداری نیز برنامه‌های متنوعی برای این ایام در نظر دیده‌اند ما نیز به تمام اعضاء ابلاغ کردیم که از اول فرودین تا ۱۵ باید ۵۰ درصد تخفیف قائل شوند که البته با توجه به وضعیت رکود و رقابت هتل‌ها معمولا از ۲۷ اسفند و تخفیف‌های بیشتر به استقبال مسافران نوروزی می‌روند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار:2اسفندماه 1398، کدخبر:874245، www.ilna.news

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین