شعار سال :سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در اولین جلسه شورای هماهنگی این وزارتخانه در سال ۹۹ بر ضرورت تدوین برنامه اختصاصی برای روابط عمومیهای این وزارتخانه تاکید کرد.
*** اولویت وزارت صمت
علی اکبر رضایی در این جلسه با اشاره به خط مشی تعیین شده از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت برای مجموعه روابط عمومی های این وزارتخانه، عنوان کرد:آقای رحمانی همواره بر این موضوع تاکید دارند که ” رضایت مندی مردم از عملکرد وزارت صمت اولویت نخست ما است، اما این امر منوط به انعکاس سریع، دقیق و صادقانه روابط عمومی های مجموعه وزارتخانه است که باید عملکرد موجود را به اطلاع مردم برسانند”.
*** آشنایی افکار عمومی با واقعیتها
سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه، افزود:باید در قالب یک انسجام و وحدت رویه، اولویت را بر امیدآفرینی و ایجاد نگرش مثبت افکار عمومی به موضوع جهش تولید، قرار دهیم.
وی، تصریح کرد:امروز همزمان با جنگ اقتصادی، یک جنگ رسانهای نیز متوجه ارکان مختلف اقتصادی، صنعتی و تولیدی کشور شده است و ما وظیفه داریم افکار عمومی را با واقعیت ها آشنا کنیم.
*** عملکرد مثبت وزارت صنعت
سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت،در پایان تاکید کرد:در طول سال گذشته و به خصوص در دو ماهه اخیر، عملکرد مثبت وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش های تولید و تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم کاملاً برای افکار عمومی روشن و مشهود بوده است؛ با این حال باید ابعاد مختلف اقدامات انجام شده برای مردم تشریح شود چرا که با جلب مشارکت عمومی مردم، می توانیم برای دستیابی کامل به اهداف جهش تولید در سال ۹۹، گام های محکمتری برداریم.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صنایع،تاریخ انتشار:15اردیبهشت1399،کد خبر: 171212،sanayepress.com