همه از تغییر در رویه حکومت داری می گویند:
یکی از مهمترین پیامدهای جنگ 12 روزه و آتش بس، پشتیبانی و حضور حداکثری مردم از هر قشر و جماعتی ، در صحنه بود. افراد حاضر در صحنه ، از ضرورت دفاع ملی و حفاظت از وطن و دین حرف می زنند و امید به تغییر رویه حکومتداری در روزهای بعد از کسب آرامش دارند. مردم از یکطرف انتظار فسادستیزی،کارآمدسازی، شایسته سالاری، قانون گرایی دارند و از طرف دیگر، خواها و متقاضی افزایش مشارکت های سیاسی واقعی،مطالبه گری و پاسخ طلبی منجر به بهبود وضعیت توسعه ای کشور هستند. مردم به هیچ وجه تحمل عبارات کلیشه ای خودی- غیر خودی، بلدم- بلدم، وعده درمانی و شعار گرایی ، گل درشت گویی ، سلیقه گرایی و خودسری های هسته سخت و موارد همانند را ندارند. جامعه اسلامی- ایرانی ما آماده اجرای تحولات شناختی و کنش سیاسی منجر به کارآمدسازی است. سوال اینجاست که این روزها، اگر از شما ـ آقایان و خانمهای محترمِ پشت میزهای تصمیم ـ بخواهیم که آماده تغییر باشید، زبانِ مردم را بیاموزید و واقعیتر با آنها سخن بگویید، چقدر آن را خواهید پذیرفت؟
از دانشمند خطاب شدن وزیر تا هشدار به ایجاد بحران درصورت تداوم سیاستهای دستوری:
انحصار یکی از مهمترین آفات اقتصاد و مدیریت کشور است. انحصار، عدم پاسخگویی و ضعف شفافیت میآورد و بستر را برای عوام فریبی با رقمهای درشت و به رخ کشیدن توانمندیهای موجود و غیرموجود فراهم میکند. مجمع عمومی همراه اول با سود بالغ بر ۷ همتی برای سال ۱۴۰۳ در حالی برگزار شد که در آن، وزیر ارتباطات را دانشمند نامیدند و مدیرعامل محترم، هشدار ایجاد بحران در حوزه ارتباطات در صورت تداوم اصرارها به تعرفههای دستوری داد. اما جناب مدیرعامل نگفت که چرا پاسخگویی و جبران ضرر مشترکان توسط این اپراتور به شکل شایسته اجرا نمیشود؟ چند بار باید به پشتیبانی و رسیدگی به شکایات و سازمان رگولاتوری در خصوص ضعف خدمات رسانی در خیابان دبستان یا شهید کابلی سیدخندان (یک کیلومتری دفتر وزیر) گلایه و شکایت شود؟ اگر شرکتی، چون همراه اول، شرکت حرفهای است، چرا جبران خسارت نمیکند؟ جناب اخوان، افکار عمومی منتظر شنیدن پاسخهای شماست.
مسئولان بی گناه برق:
اخیرا علی آبادی در صحبت هایش بیان داشته بود که:چرا علما برای خالی شدن سدها فکری نمیکنند؟! در بعضی مناطق ۱۹ درصد رشد مصرف برق داشتیم؛ اصلاً باورکردنی نیست. در اردیبهشت ماه چهار و نیم درجه متوسط دمای کشور افزایش پیدا کرده؛ کسی باور می کرد؟ چرا گرم شده است؟ کسی فکر میکند چرا باران نمی آید؛ سد لتیان و سد کرج را ببینید؛ سدها خالیست؛ چرا علما برای این فکری نمیکنند؟ و ... . شیوه برنامه ریزی و عملکرد وزارت نیرو و توانیر، برخلاف رضایت خودشان از خودشان، بشدت مایه طنز اجتماعی شده است.
توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری:
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، با رد شائبه های مطرح شده پیرامون و شهرسازی و استفاده غیرقانونی از منابع مالی این سازمان، بر شفافیت مالی و رعایت کامل ضوابط قانونی تأکید کرد. همچنین سخنگوی سازمان هواپیمایی بیان داشت که از ابتدای دولت چهاردهم شفافیت مالی، شفافیت در تخصیص ارز و کالا، مقرراتزدایی و اصلاح شیوهنامهها و دستورالعملها برای سرمایهگذاری در ارکان چهارگانه صنعت هوانوردی انجام شده است.️هيچ گونه هزینهای برای سفر خانوادگی خانم صادق(وزیر راه و شهرسازی) از سوی سازمان هواپیمایی کشور انجام نشده و اين سفر با هزینه شخصی خانم وزیر انجام شده است. افکار عمومی در این خصوص می پرسد که در صورت عدم نقش سازمان هواپیمایی در سفر خانم وزیر، چرا باید مکاتباتی در این خصوص توسط این سازمان انجام می گرفت؟چرا مثل مسافران عادی از طریق سایت های خرید آنلاین یا خرید از دفاتر اقدام نشد؟
مرتضی محمودی نماینده تهران:
بعد از حادثه بندر شهبد رجایی ، بحث استیضاح خانم فرزانه صادق بر زبان ها افتاد. افشاگری ثابتی نماینده تهران، مجددا این بحث را داغ نمود به گونه ای که ادعا می شود پیش نویس نامه استیضاح خانم وزیر به 50 امضا رسیده است. نکته جالب توجه واکنش بی تفاوت افکار عمومی به استیضاح خانم وزیر و تمرکز روی سفر ورزشی قطر ثابتی در ایام ماضی بوده است.منتقدین می گویند که خانم فرزانه صادق، شما که در مصاحبههای خود بر سادهزیستی و سبک زندگی متوسط تأکید دارید، حتی اگر بپذیریم هزینههای این سفر از حساب شخصی پرداخت شده، لطفاً بفرمایید کدام خانواده با درآمد متوسط توانایی سفر لاکچری چندروزه با هزینهای نزدیک به یک میلیارد تومان به کیش را دارد؟ اگر واقعاً هزینهها شخصی بوده، چه نیازی به نامهنگاریهای اداری و جلب همراهی نهادهای مختلف بود؟ خانوادهی وزیر هم میتوانست مانند مردم عادی از طریق سایتها یا آژانسهای مسافرتی، بلیت تهیه و هتل رزرو کند!
دفاع ۳ چهره حامی پزشکیان از ترمیم کابینه:
عباس عبدی محمد مهاجری و فیاض زاهد در یادداشتی مشترک خواهان ترمیم کابینه مسعود پزشکیان شدند.در این یادداشت آمده است که وزیر نیرو در آخرین اظهارنظرها گفته است که: ”در بعضی مناطق ۱۹ درصد رشد مصرف برق داشتیم؛ اصلاً باورکردنی نیست. در اردیبهشت ماه چهار و نیم درجه متوسط دمای کشور افزایش پیدا کرده؛ کسی باور می کرد؟ چرا گرم شده است؟ کسی فکر میکند چرا باران نمی آید؛ سد لتیان و سد کرج را ببینید؛ سدها خالی است؛ چرا علما برای این فکری نمیکنند؟“. نویسندگان بیان داشته اند که، مدیرانی که سیاست های دولت را قبول ندارند و با رندی خود را مدافع وضع موجود جا می زنند. آنها حتی اگر صادق هم باشند چون با راهبردها و نیت دولت مستقر ناآشنا هستند، حتی اگر بخواهند نیز نمی توانند گره گشا باشند. از سویی این رویه نیروهای حامی دولت و رئیس جمهور را ناامید می کنند و موجب سرافکندگی آنها خواهد شد. بازنگری در این امور به نفع دولت و رئیس جمهور است.
میدری در مجلس:
وزیر کار بعد از دومین حضور خود در مجلس بیان داشت که از حالا به نمایندگان مجلس میگویم که، چون کسانی که در شرکتها هستند در حال جابجاییاند و افرادی هستند که برخی از آنها فقط ماهانه یک میلیارد تومان هزینه میکنند، جابجا کردنشان به زودی مورد حمله قرار خواهد گرفت؛ اینها کسانی هستند که از اموال عمومی میبرند. من فقط یک نفر بازرس را به یک شرکت فولادی فرستادم، اما امروز به من گفته میشود افشا میکنیم؛ اگر قرار است من به عنوان یک وزیر اجازه نداشته باشم در شرکت فولاد خراسان بازرس بفرستم بهتر است که این وزارت پابرجا نباشد؛ حق من نظارت است و بسیاری از اتهامات به دلیل ورود به جابجایی افرادی است که فارغ از انتصابات سیاسی، افرادی هستند که حتی یک روز نیز سابقه نداشتند، اما از وقتی شهید رئیسی به شهادت رسید تا استقرار دولت جدید در هیئت مدیره شرکتها منصوب شدهاند.
قاضی زاده هاشمی:
متاسفانه قاضی زاده هاشمی در "آیین بزرگداشت شهدای خدمت" در سخنانی غلو آمیز و سیاسی شده بیان داشت که هرچند در دولت سیزدهم مذاکرات غیرمستقیم با قدرت دنبال میشد و تا آستانه توافق نیز پیش رفته بود، اما شهید رییسی هرگز معیشت مردم را به نتیجه این مذاکرات گره نزد. صبر، حوصله و عدم توجه وی به تبلیغات گاه موجب خستگی همکاران و مدیرانش میشد.بخش انرژی کشور به شدت نیازمند سرمایهگذاری داخلی و خارجی است و همزمان باید از فناوریهای نوین بهرهبرداری کنیم. اینکه در دوران شهید رییسی خاموشیهای خانگی رخ نداد ولی امروز با آن مواجهیم، به مدیریت بازمیگردد. باید نهادی میان وزارت نیرو و شرکتهای تابعه ایجاد شود تا ناترازیها را به شکلی مستقل مدیریت کند و ... . سخنانی که منتقدین معتقدند بشدت سیاسی شده و بعضا غلوآمیز است. جای دارد از آقای قاضی زاده هاشمی تقاضا گردد که از استفاده و بکارگیری چنین ادبیاتی ، پرهیز کنند.
پیامد تصمیمات پرحاشیه شورای عالی فضای مجازی:
شنیده ها حکایت از آن دارد که اعضای شورایعالی فضای مجازی در آستانه تغییر هستند؛ هر چند که این ادعا در حد شنیده ها از برخی از اعضای این شورا است اما اگر رنگ واقعیت به خود بگیرد، می تواند به نفع دولتمردان برای برداشتن محدودیت های شبکه های اجتماعی باشد. در مقابل این صحبت ها، برخی از منتقدین معتقدند که انتخاب ،خروج اعضا و یا منحل کردن شوراهای عالی ، تابع قانون بوده و مدت زمان حضور اعضای هر دوره در شوراهای گوناگون بین 3-5 سال متفاوت است. سوال اینجاست که آیا با نوعی فرار به جلو و طراحی گیم تئوری برای باز طراحی میدان نیرو مواجه هستیم؟
فرار به جلوی رئیس جمهور یا اعتراف به ناآگاهی؟
مسعود پزشکیان صبح روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه در آیین اختتامیه سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳، بیان کرد : ما اکنون دلار را به یکی می دهیم که جنس بخرد. جنس را خریداری می کند اما بعد معلوم نیست چقدر تولید کرده و اصلا این تولید کجا رفته است. بعد متوجه می شویم کالا در بازار نیست. اینکه چگونه داده ها را به هم ربط دهیم که مدیر بتواند استفاده کند درست است. اطلاعاتی که قابل تحلیل نباشد به درد مدیر نمی خورد. من باید بتوانم فردا از جهاد کشاورزی بپرسم ما که اینقدر ارز به شما دادیم که اینقدر گندم بخرید چرا در بازار گندم نیست. الان دعوای ما این است که منابعی که تخصیص می دهیم به دست مصرف کننده نهایی برسد و .... . وقتی در خصوص راه اندازی داشبود مدیریتی پروژه ها ، راه اندازی داشبود زنجیره لجستیک ، کنار نهادن مدیران دوزاری هشدار می دهیم و مسعودی لاتی پر می کند و اصلا نمی شنود، باید در زمان چالش و بحران، یقه خودش را بگیرد. چند بار به آقای عارف در جلسات خصوصی این موارد گفته شد( حداقل سه جلسه). چند بار گفتیم که بهره گیری از ظرفیت انجمن های علمی کشور، با زدن حکم دستیاری برای یک نفر نمی شود؟ شنیدی؟ البته که نه.
تو بعنوان وزیر فقط خوش خدمتی کردی، نه حکمرانی اقتصادی:
همتی در جلسه استیضاح و در مقام دفاع عملکرد خود به کرات خودش را مسلط بر مسائل کشور نشان داده و مدعی بود که با تداوم عملکردش شاهد کاسته شدن و رفع مشکلات خواهیم بود. همتی خود را بنوعی مدیر مهار بحران تحریم معرفی کرد. شاید برخی از اظهارات او در این جلسه درست بوده باشد، اما قضاوت کلی این است که همتی با نگاهی تک بعدی، صرفا سیاستگذاری دولتی و خوش خدمتی کرده است و از قواعد حکمرانی یعنی نظرداشت به تامین منافع بخش خصوصی و حقوق عامه دور مانده است. همتی ممکن است عملکرد قابل قبولی در تامین کسری بودجه و آماده سازی کشور برای شرایط تحریم داشته باشد (با شوک ارزی- گران سازی- یارانه زدایی)، اما له شدن مردم دارای درامد ثابت زیربار فشار گرانی را نادیده گرفته است. او بازار نزول صدی ده را یا ندیده یا نادیده گرفته است. او اثرات زیان بار و پیامد کاری خود بر وارد کردن خانوار ایرانی به چرخه فلاکت را نمیخواهد ببیند؛ لذا چهره مثبت عملکرد همتی در دفاع از خود، نباید ما را از پیامدهای کاری او غافل کند. همتی خوب میداند که با دسته گلهای به آب داده شده وی در سال ۱۴۰۳، با کوپنی کردن- یارانه دهی مجدد و منت دار کردن مردم- سرکوب قیمتها و تشدید برخوردهای تعزیراتی در سال ۱۴۰۴ روبرو خواهیم بود. خدا حافظ مرد مهار در تبدیل دوستان و حامیان خود به دشمنان سوگند خورده. خدا حافظ عبدالناصر.
پزشکیان در واکنش به طرح استیضاح وزیر اقتصاد؛
رئیس جمهور در واکنش به طرح «استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی» گفت: با تغییر آدمها مشکل حل نخواهد شد. اقتصاد و تلاطمهای اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات میگیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشورهای دیگر بازار را دچار نوسان میکند؛ با این توصیف خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بیثباتی بازار دامن زده است.خدمت رئیس جمهور محترم باید عرض کرد که وقف قواعد حکمرانی ( تعامل سیاستگذاری دولتی با منافع بخش خصوصی و تضمین حقوق عامه)، دیگر دولت ها مجاز نیستند که صرفا بر اساس سیاستگذاری دولتی و بدون توجه به منافع بخش خصوصی و حقوق عامه، تصمیم گیری کنند. بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با سرلوحه قرار دادن سیاست های شکست خورده تعدیل پیشنهاد شده توسط بانک جهانی( شوک ارزی، گران سازی،یارانه زدایی)، عملا باعث تشدید فلاکت و افزایش لجام گسیخته تورم، کاهش قدرت خرید، کاهش ارزش پول ملی و ....، شده اند. در چنین شرایطی ضمن استیضاح وزیر اقتصاد، باید شرایطی را فراهم کرد که ایشان محاکمه نیز شوند. خروجی محاکمه ایشان، می تواند درس عبرتی برای سایر مدیران دولتی با رویکرد افزایش دقت در سیاستگذاری ها و پیروی از قواعد حکمرانی گردد.
وقتی روغن ریخته نذر امام زاده می شود:
یکی از مشکلات اصلی سازمان تامین اجتماعی، تصرف شدگی فراقانونی و قانونی ان توسط مدیران دولتی است . همچنین یکی از پاشنه های آشیل و مشکل دار این سازمان، ناکارامدی اقتصادی مجموعه شستا و حاشیه ها و فسادهای موجود در ان است. نوروزی مدیرعامل محترم شستا گویا تازه از خواب ناز بلند شده و مدعی است که اقدام به تغییر مدیران ناکارامد مجموعه با هماهنگی میدری کرده است. باید از ایشان پرسید که تا یک ماه پیش اسمت چه بود؟ آن از مدیریتت بر مجموعه فرامین و این هم از مدیریتت در شستا. چه کسی باید تو نقد و بررسی کند جناب برادر. البته که به زودی به شکل قانونی و در قالب ابزار رسانه به سراغت می آییم. کد راست آزمایی ، مشاوران نمایندگان مجلس. خدا خدا کن که به رسوایی منجر نشود. آماده مذاکره و کسب تفاهم متقابل مشروط به تقویت منافع ملی هستیم.
قانون شفافیت قوای سه گانه:
با الزامی شدن "قانون شفافیت قوای سهگانه" از امروز ۱۰ آبان، تمام مقامات باید میزان حقوق خود را در دسترس عموم قرار دهند و این امر میتواند آغاز مبارزه جدی با فساد اداری و ایجاد شفافیت در قبال مدیران و مسولان باشد.قانون شفافیت قوای سهگانه که با هدف ایجاد ساختار شفاف در تمامی دستگاهها و ارگانهای استفادهکننده از بودجه عمومی تصویب شده، به تمام بخشهای سه قوه و حتی دستگاههای عمومی غیردولتی که از بودجه عمومی ارتزاق میکنند تسری یافته است. از مهمترین اطلاعاتی که این قانون انتشار آنها را الزامی کرده، میتوان به سوابق شغلی و تحصیلی مدیران، نحوه استخدام و بهکارگیری آنها، میزان دریافتیهای ماهانه و سالانه، و حتی برنامهها و طرحهای تصویبشده اشاره کرد. این اقدامات بهویژه با هدف ایجاد شفافیت در حقوق و دستمزدها و در نتیجه کاهش تبعیضها و نابرابریها در این حوزه پیگیری میشود.قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و سازمان بازرسی کل کشور بهعنوان نهادهای اصلی نظارتی، مسئول اجرای این قانون و تضمین انتشار صحیح و کامل اطلاعات مربوط به حقوق و دستمزدهای مدیران هستند. نقش این نهادها تنها به نظارت و تذکر محدود نمیشود؛ در صورت عدم اجرای قانون، آنها میتوانند با بررسی و پیگیری پروندههای مربوطه، مقامات متخلف را تحت پیگرد قضایی قرار دهند.
سوراخ دعایی به اسم آمار یارانه بگیرها:
دیوان محاسبات کل کشور اعلام کرد، بر اساس یافتههای این نهاد در سال گذشته ۸۱ میلیون نفر ایرانی یارانه دریافت کردهاندو.. باید از جناب دستغیب پرسید قانون برنامه ششم توسعه، حذف تدریجی چند درصد یارانه بگیرها را در دستور کار قرار داده بود؟ آمارهای بیان شده توسط مدیران دستگاههای مختلف چرا با ارقام بیان شده توسط شما ناسازگاری دارد؟ برای بسیاری از تحلیل گران، این شائبه بوجود آمده است که گویا هدفمندی یارانهها بدلیل نامشخص بودن وضعیت اماری اش، پتانسیل قلک بودن بی سر و صدا برای بعضیها را دارد؟ آیا عدم ارسال برخط دادهها توسط برخی دستگاهها را میتوان دلیلی موجه برای چنین شرایطی و وضعیتی دانست. بنظر میرسد که به همان اندازه که مدیران برخی از دستگا هها دچار قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال در این خصوص شده اند، دیوان محاسبات کل کشور هم مقصر باشد. هیاتهای قضایی شما در حال چه کاری هستند آقای رئیس؟ منتظر دریافت توضیحات بدور از توجیهات هستیم. در قیاسی مع الفارق و بشکل سربسته عرض میشود که معتادان تریاک مثل جالبی درباره سوراخ ریز بافور (از ادوات استعمال تریاک) دارند و ان اینکه، از آن سوراخ کوچک، تریلی با بارش رد میشود.
خاطرات شنیده نشده از رئیسجمهور شهید:
دکتر جمیله علمالهدی (همسر رئیس جمهور شهید، رئیسی) در بدون تعارف بیان داشت که شهید رئیسی نه به من و فرزندان و نه حتی پدرم، گلایه از کسی نمیکردند. در چشمان ما نگاه میکردند و حرف نمیزدند. ایشان به موضوع آب و تامین گاز و برق و آب خانگی خیلی حساس بود. نمیتوانم بگویم چه کسانی باعث دلگیری او شدند. خیلی مچ وزرایش را میگرفت. قیمت مواد غذایی مورد استفاده مردم را دائما پیگیری میکرد و.. نکته جالب این مصاحبه که در ده ثانیه آخر ویدئو منعکس شده است، توجه رئیس جمهور به اخبار رسانهها و مچ گیری اجرایی از برخی از مدیرانی بود که گزارشات خلاف واقع میدادند. موضوعی که از دوره روحانی بشدت مورد توجه روسای جمهور قرار گرفته و در دوره پزشکیان، احتمالا به بلوغ کارکردی خواهد رسید. خلاصه سربسته عرض میشود که تلاش کنید و انجام وظیفه نمایید تا قدردان زحمات تان باشیم، در غیر این صورت، رسانه وظیفه خودش را انجام خواهد داد و خوشبختانه یک گوش شنوای دیگر در کنار سایر ظرفیتهای موجود، اضافه شده است.
در اجرای تکالیف هیات مدیره شرکتهای دولتی موضوع تبصره (۳) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳:
دیوان محاسبات کشور در بخشنامهای بر لزوم ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف بودجه و میزان تحقق اهداف کمی مصوب، به منظور ارزیابی شاخصهای بهرهوری، بهبود نسبتهای مالی، کاهش زیان انباشته، افزایش سودآوری و مولد سازی دارائیهای شرکت، در مقاطع ۶ ماهه تاکید کرد.
در پاسخ به مطالبه پزشکیان:
وزیر نفت گفت: میگویند ایران نفت را به چین با تخفیف بالا میفروشد و پولش را نمیگیرد، این حرف واقعیت ندارد. با اقداماتی که انجام دادیم به بیش از ۱۷ کشور دنیا صادرات نفت داریم و تخفیفها هم کمتر از انگشتان دست است. در جنگ اقتصادی هستیم و هیچ فرماندهی آمار پایگاههای خود را لو نمیدهد. عدهای دائما در حال تحریف دستاوردها هستند.اگر پول نفت نمیآمد ثبات بازار ارز یا تامین کالاهای اساسی چگونه تامین میشد؟
سید مهدی فرحی قائم مقام وزیر صمت:
سید مهدی فرحی قائم مقام وزیر صمت بیان داشت که دولت سیزدهم همچنان پای حل مشکلات واحدهای صنعتی ایستاده و رفع موانع تولیدی را با قوت پیگیری میکند. خدمت این دوست عزیز سلام عرض نموده و درخواست می کنیم با ادبیات دهه هفتاد و هشتاد با صنایع صحبت نکند. بعنوان شروع کار ، اعلام می کنیم که مشکل عمده صنایع شامل تامین ارز، واردات مواد اولیه و ماشین آلات، کمبود نقدینگی برای امورات جاری و سرمایه در گردش و اذیت های گاه و بیگاه تامین اجتماعی در وصول مطالبات است. چه برنامه ای برای این کار دارید؟ قبلا به شما در خصوص صادرات مرغ و تخم مرغ هشدار مشفقانه داده بودیم. حوزه دستگاه های اجرایی با حوزه نظامی، تفاوت های بنیادین دارد جناب آقای فرحی.
زارعپور در صحن مجلس:
گزافه گویی مدیران دولتی و زبان غلو باز کردن در بیان دستاوردها و صحبت از اولویتهایی کردن که در بسیار مواقع، اولویت نیاز مردم نیست، نارضایتیهای زیادی را سبب شده است. به اعتقاد ما، نمونه عینی این گونه مدیران آقای زارع پور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات است. وزیری که در توضیحات ارایه شده به مجلس، گویا بحث دولت الکترونیک و خدمات رسانی در پنجره واحد خدمات الکترونیک را یکسان فرض کرده است. صحبتهای پور محمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، حرفهای زیادی در بحث فاجعه ضد توسعه ملی فیلترینگ (البته به سبک آنچه که در کشور ما اجرا میشود، نه اصل صیانت واقعی از شهروندان) دارد. موضوعی که زارع پور، بارها بیان داشته که در حدود اختیارات او نیست؟! از زارع پور باید پرسید که پنج دستاورد شاخص او بعنوان وزیر و مدیر ارشد یک وزارتخانه چیست؟ آقای وزیر، اگر به ما و توسعه کشورت رحم نمیکنی، به خودت و دین و دنیای فرزندانت (بدلیل لقمهای که به خانه میبری) رحم کن. معنای ۲۰۰ تومان پول دادن برای اشتراک ماهیانه مبین نت با ادعای بالاترین سرعت و دریافت خدمات کثافت گونه و هدر دادن عمر بشکل روزانه چیست؟ صدها بار هم پیگیری شده و هر بار هم بهبودی مقطعی و وعدهای برای بهبود و توجیهی برای اختلال ها. این مشکل ما نیست. مشکل یک کشور است. این تقصیر مبین نت نیست، غالب اپراتورها این گونه هستند. اگر توان اداره داشتی در بیخ گوش دفترت در خیابان دبستان نباید این مشکلات وجود میداشت و دهها نفر در رسانه معطل کم توانی تو میبودند. ما قصد تخریب برند خاصی را نداشته و نداریم، اما تاکیدمان روی کم عرضه بودگی شماست. اگر مخالفتی با این عرایض داری، یک توک پا تشریف بیار برای مناظره، خیلیها را خوشحال میکنی دکتر؛ وای کاش ما بازنده مناظره با تو باشیم.