دولت یا هلدینگ خانوادگی؟
برخی از شایعات و حاشیه ها درباره پست گرفتن چهار خواهرزاده آقای محمدخاتمی ، مورد توجه ویزه افکار عمومی قرار گرفته است. هرچند که این چهارنفر، از قبل هم دارای مناسب سیاسی و مدیریتی بودند، اما بشکل تجمیعی مورد توجه افکار عمومی قرار نداشتند. جای دارد که هر کدام از ذی نفعان و ذی مدخلان و یا شخص آقای خاتمی در این خصوص توضیحاتی ارایه دهند. همچنین باید از آقای پزشکیان پرسید که آیا معنای دولت وفاق باید با شائبه های تقسیم منابع و منافع همراه باشد؟ منتظر دریافت و انتشار توضیحات روشن کننده افکار عمومی هستیم.
در اجرای بند (۱۵) ماده (۶) مدیریت بحران کشور، مصوب هفتم مرداد ۱۳۹۸:
به استناد بند (۱۵) ماده (۶) مدیریت بحران کشور مصوب هفتم مرداد ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی، بنا به پیشنهاد رئیس محترم سازمان مدیریت بحران کشور و تایید وزیر محترم کشور آقایان علی نصیری و اکبر کنعانی را به عنوان «اعضای شورای عالی مدیریت بحران کشور» منصوب شدند.
تغییرات در شرکت ملی مس:
مهندس غلامرضا شافعی که امروز با حکم دکتر محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو به عنوان عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران معرفی شده بود، با رای اعضای هیات مدیره این شرکت رسما به عنوان رئیس هیات مدیره انتخاب و معرفی شد.غلامرضا شافعی (زاده ۱۳۳۰، مرند) سیاستمدار ایرانی است که معاون نظارت راهبردی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی در دولت حسن روحانی، وزیر صنایع ایران در دولت دوم میرحسین موسوی و دولت نخست سید محمد خاتمی و همچنین وزیر تعاون در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی بوده است.بین سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ وی ریاست ایدرو را بر عهده داشت.
بعد از تائید و تکذیب های مکرر:
محسن اسماعیلی، «از حقوقدانان سابق شورای نگهبان» معاون راهبردی و پارلمانی رئیسجمهوری شد. وی جایگزین شهرام دبیری در معاونت پارلمانی و محمد جواد ظریف در معاونت راهبردی شده است.
۴ انتصاب تازه با امضای مسعود پزشکیان:
رئیس جمهو آقایان علی اکبر صالحی، جعفر توفیقی داریان، محمد علی اخوان بهابادی و اسکندر زند را به مدت ۴ سال به عنوان اعضای شورای عالی استاندارد منصوب کرد.
تغییرات مدیریتی در مس:
با تصمیم هیئتمدیره شرکت ملی صنایع مس ایران، سید مصطفی فیض اردکانی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب شد. او جایگزین حسین مدرس خیابانی شده و مسئولیت هدایت یکی از مهمترین صنایع معدنی کشور را بر عهده گرفته است. شایعاتی درخصوص تغییر مجدد مدیرعامل تازه مستقر شده این مجتمع بگوش می رسد.
با حکم عباس علی آبادی:
همانطور که برق نیوز در اخبار گذشته از تغییر تعدادی از معاونتهای وزارت نیرو خبر داده بود، معاونت جدید سرمایه انسانی وزارت نیرو منصوب و جایگزین مریم کارگر نجفی شد. کارگر نجفی اواخر مهرماه سال ۱۴۰۱ توسط علی اکبر محرابیان به عنوان معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو منصوب شده بود.
اولین تغییر بعد از انتخابات مجمع فوق العاده:
پس از برگزاری بزرگترین واگذاری تاریخ صنعت خودرو کشور در عصر روز گذشته (چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳) که ضمن آن، ایرانخودرو به بخش خصوصی واگذار شد، صبح امروز (پنج شنبه)، اولین جلسه رسمی هیات مدیره جدید ایرانخودرو برگزار شدو و عادل پیرمحمدی به عنوان مدیرعامل جدید ایران خودرو انتخاب شد. همچنین یوسف الهی شکیب به عنوان رئیس هیات مدیره و جمشید ایمانی به عنوان نائب رئیس هیات مدیره ایران خودرو انتخاب شدند.
از شایعه تا واقعیت؟
شنیده شده محسن احمدی که با حکم بذرپاش وزیر وقت راه و شهرسازی، به عضویت هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام منصوب شده بود، دارای مدرک فوق دیپلم است. شنیده شده این انتصاب براساس مصوبه هیئت وزیران در حالی که سابقه خدمتی فرد مورد نظر فقط پنج ماه بوده، صورت گرفته و متاسفانه هنوز این حکم لغو نشده است و علی القاعده پرداختی های صورت گرفته به وی غیرقانونی بوده است. از انجا که این گونه اخبار نیازمند راست آزمایی های چندگانه هستند از آقای محسن احمدی درخواست ارسال توضیحات را داریم( در سایت فرودگاه امام تاریخ انتصاب ایشان به عضویت در هیات مدیره و انعکاس خبر ، پنجشنبه ٢٠ خرداد ١٤٠٠ ذکر شده است). همچنین انتظار می رود که سازمان بازرسی کل کشور و شرکت فرودگاه ها ، توضیحات لازم در این خصوص را برای افکار عمومی بیان دارند.
با حکم فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی:
وزیر راه و شهرسازی با صدور حکمی «محمد امیرانی» را به عنوان سرپرست شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران منصوب کرد. امیرانی در مراسم معارفه خود با اشاره به اهمیت استفاده از تجهیزات و سیستمهای جدید اتوماسیون در مرکز کنترل فضای کشور تاکید کرد، خرید و نوسازی تجهیزات مورد نیاز در دستور کار شرکت فرودگاهها قرار گرفته تا با حمایت وزیر راه و شهرسازی و برنامهریزی مناسب بتوانیم از سرمایههای شرکت فرودگاهها بیش از پیش صیانت و نگهداری کنیم. لازم به توضیح است که پیش از این، رضا نخجوانی عهده دار این سمت بود.
تغییرات مدیریتی در اپراتور دوم:
هیئتمدیره شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، صبح یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳، طی جلسهای، مهندس علیرضا رفیعی را به عنوان مدیرعامل جدید ایرانسل منصوب کرد.همچنین در جلسه شورای معاونان شرکت ایرانسل با حضور اعضای هیئتمدیره، از تلاشهای دکتر بیژن عباسیآرند در ۶ سال مدیریت ایرانسل تقدیر و برای مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل جدید، آرزوی موفقیت شد. برخی از منتقدین معتقدند که شاید این تغییر مدیریتی ، باعث اتمام برخی از شایعات درباره عباسی آرند و ایرانسل در واقعه خاص چندماه پیش شود.
با حکم مسعود پزشکیان:
مسعود پزشکیان، فرزانه انصاری را به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد ایران منصوب کرد.
انتصابات سیاسی و منافع ملی؟
یکی از جاهای بشدت دارای سوال در مدیریت اجرایی کشور ،انتصابات سیاسی و حمایتی و کم توجهی به شایسته سالاری به بهانه های مختلف نظیر توان مدیریت بحران نیروی متخصص نامزد پست، میزان اعتماد سیستم به او ، شیوه کنترل او توسط نهادهای خاص برای در چارچوب بودگی و ..... است . موضوعی که بعضا در پس آن، منافع افراد و جریانات خاص قرار دارد. آیا وقت آن نرسیده که منافع ملی را با این بازی ها و توجیهات آلوده نکنیم و به رسالت حرفه ای، اخلاقی، انسانی ، دینی ، انقلابی خود بیشتر بیندیشیم.عبدالعلی علی عسگری چه گلی بر سر پتروشیمی خلیج فارس زد؟ آنقدر انتقاد اولیه ای که برای انتصاب ایشان صورت گرفت، واقعا بیهوده بود؟ اگر یک نیروی کاردان این پست را عهده داری می کرد، چه تحولات و منافعی را می توانست برای کشور رقم بزند. آیا آقای محمد شریعتمداری دانش مدیریت کلان خاص دارد یا متخصص نفت و پتروشیمی است؟ واقعا ایشان قصد بازنشسته شدن ندارد؟ خدایا ، ما رو بی خیال ، به دین و دنیای محمد شریعتمداری رحم کن .
آقازاده ها مجددا آمدند:
حواشی فاطمه حسینی، اما بیش از سوابق کاری و تحصیلی او است. پررنگترین حاشیه او همان نطق جنجالی بود که در دفاع از پدرش انجام داد و از اینکه به قدر کافی از «سفره انقلاب» نبردهاند گلایه کرد. سیده فاطمه حسینی، متولد ۱۳۶۴ در شیراز است. نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی هم بوده، اما او را بیشتری به صفت دختر صفدر حسینی میشناسند. او در دولت هشتم یعنی دولت خاتمی وزیر کار و وزیر اقتصاد بوده است. همچنین ریاست صندوق توسعه ملی را نیز در کارنامه دارد. در شرح سوابق تحصیلی این عضو جدید دولت باید گفت که کارشناسی مهندسی مکانیک سیالات از دانشکده فنی دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد مدیریت کسبوکار (MBA) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتری مدیریت مالی از دانشگاه تهران دارد. درباره حواشی فاطمه حسینی که صحبت میشود، از شایعه ویلاسازی لواسان نمیتوان نگفت. در دیماه ۱۳۹۷ بود که اتهاماتی مبنی بر ساختوساز غیرقانونی در لواسان متوجه همسر او شد. وی البته این اتهامات را تکذیب و اعلام کرد که از مدعیان به دستگاه قضایی شکایت خواهد کرد. در دولت چهارم، نامبرده دبیر کمیسیون علمی، فناوری و هوشمندسازی دولت شده است.
خداحافظی با مهدی مسکنی؟
«وحید محمودی» استاد اقتصاد دانشگاه تهران و از مدیران باتجربه نهادهای اقتصادی کشور به سرپرستی صندوق بازنشستگی کشوری منصوب شد. سوال اینجاست که عملکرد مهدی مسکنی توسط کدام نهاد باید مورد بررسی قرار گیرد. آیا صرف ارتباط با فلانی و بهمانی می تواند مبنای انتصابات در کشور قرار گیرد؟ چه کسی پاسخگو به شرایط فعلی صندوق بازنشستگی کشوری است؟ در انتهای خبر هم رزومه خودنوشته مهدی مسکنی منعکس شده است. ایشان قبل از انتصاب بعنوان معاون وزیر در امور تعاون، چه سوابق شغلی و تجربی موثری در خصوص تعاون داشتند؟
با حکم میدری:
طی حکمی از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید مالک حسینی به عنوان معاونت توسعه اشتغال وزارت کار منصوب شد.حسینی ۴۰ ساله و دانش آموخته فلسفه و دانشجوی دکتری مدیریت بوده و دارای سوابق نسبتا گسترده ای در این حوزه ها می باشد.پیش از این محمود کریمی بیرانوند این مسئولیت را بر عهده داشت.
تغییر مدیران در سازمان تامین اجتماعی:
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور احکام جداگانه، اعضا و معاونین هیئت مدیره سازمان تامین اجتتماعی را تغییر داد. عمران نعیمی، با حفظ سمت اداره کل حقوقی و قوانین، بهعنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی، ابراهیم جواهری، سرپرست معاونت حقوقی، مجلس و امور بینالملل، شهرام غفاری، سرپرست معاونت درمان، قائم موهبتی، سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی و امور استانها و همچنین داریوش پناهی زاده سرپرست اداره کل درمان غیرمستقیم، بنفشه محمودیان، سرپرست اداره کل مستمریها و ابراهیم کشاورز بهعنوان سرپرست اداره کل وصول حق بیمه منتصب شدند.
به استناد ماده (۳) اصلاحی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز :
رئیس جمهور در حکمی ضمن انتصاب آقای علیرضا رشیدیان به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، منصوب کرد.
تغییرات در وزارت نفت:
علی احمدی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش از سمت مدیر عاملی شرکت ملی نفتکش برکنار شد و جای خود را به مسعود بازویی از مدیران باسابقه نفتکش داد. علی احمدی، مدیرعامل سابق شرکت ملی نفتکش پدر همسر مهرداد بذرپاش بود. علی احمدی نیز عضو هیات علمی دانشگاه علو صنعت می باشد.
انتصاب در شرکت مخابرات:
طی مراسمی که بهمنظور تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران برگزار شد، از زحمات شبانهروزی، جهادی و خالصانه مهندس مجید سلطانی در دوره مدیریت عامل این شرکت، تجلیل و مهندس محمد جعفرپور بهعنوان مدیرعامل جدید معرفی شد.