پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۹۸۱۲
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳
در جهانی که صنعت غذا یکی از صنایع مهم و سودآور هست و البته ممکن است عده ای سودجو برای به دست آوردن سود بیشتر اقدام به تقلب در مواد غذایی کنند و این مسئله با سلامت ما در ارتباط است،لذا دانستن اینکه کدام غذا سالم و کدام غذا ناسالم و تقلبی است بسیار مهم است.برای این منظور راه هایی برای پی بردن به سلامت غذا وجود دارد که در کلیپ زیر به برخی از آن ها اشاره می شود.نظیر تشخیص پنیر سالم و تقلبی،برنج سالم و برنج مخلوط با شیشه،سلامت قرص های مکمل ،سلامت بستنی و ... برای آگاهی بیشتر و آشنایی با این روش ها کلیپ زیر را مشاهده نمایید.

شعار سال: امروزه در صنعت غذا با چه مشکلاتی روبرو هستیم؟
با افزایش جمعت تهیه غذا یکی از مسائل پیچیده و مهم جهان امروز به ویژه در کشور‌های جهان سوم به شمار می‌رود. مواردی نظیر کمبود مواد غذایی، فساد مواد غذایی، عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه تبدیل و نگهداری و توزیع و مصرف این مواد. تقلبات در مواد غذایی
در نتیجه این مواد هر ساله میلیون‌ها مورد بیماری در جهان بر اثر استفاده از مواد غذایی ناسالم دیده می‌شود.

 
بر این اساس تعریف غذای سالم شامل موارد زیر است:
 
•سبب مرگ در مصرف کننده نشود!
•داراي عوامل خطر ساز فیزیکی نباشد!
•ایجاد بیماري حاد در مصرف کننده نکند!
•ایجاد بیماریهاي مزمن در مصرف کننده نکند!
•ارزش غذایی بالایی داشته باشد!
•ایجاد شادي و نشاط در مصرف کننده نماید.
 
با توجه به اهمیت موضوع غذا باید راه های تشخیص تقلب در مواد غذایی را بشناسیم. در کلیپ زیر به تعدادی از این راه ها برای تشخیص تقلب در مواد غذایی اشاره شده است.
تعداد بازدید : 48

برگرفته از فضای مجازی

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین