رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با بيان اينكه کنجاله تخم پنبه، کنجاله کلزا و پودر گوشت سالم تنها باعث کاهش تولید و افت کیفیت تخم مرغ خواهند شد، ولی سلامت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار نمیدهندگفت: مسئولان باید به این موضوعات توجه کنند و هرچه سریعتر نسبت به تامین نهادههای مورد نیاز اقدامات لازم را انجام دهند.
شعار سال: ناصر نبیپور در پاسخ به این سوال که گفته میشود به علت کمبود خوراک دام و طیور، واحدهای مرغداری کنجاله تخم پنبه و پودر گوشت به مرغها خود میدهند و آیا این اقلام سلامت محصول تولید شده یعنی تخم مرغ را تحت تاثیر قرار نمیدهد، گفت: کنجاله تخم پنبه بسیار کمیاب است. استفاده از آن برای مرغ مشکلی ایجاد نمیکند، ولی مدت زمان ماندگاری تخم مرغ کاهش مییابد. پودر گوشت هم اگر سالم باشد، مشکلی ندارد، ولی اگر آلوده باشد ممکن است منجر به بروز سالمونلا شود و در نهایت مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند.
وی ادامه داد: کنجاله تخم پنبه، کنجاله کلزا و پودر گوشت سالم تنها باعث کاهش تولید و افت کیفیت محصول نهایی خواهند شد، ولی سلامت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار نمیدهند.
رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا امکان بررسی سلامت پودر گوشت وجود دارد یا خیر، گفت: معمولا باقی مانده لاشههای مرغ در کشتارگاهها تبدیل به پودر میشود و تحویل واحدها مرغداری داده میشوند یعنی زمانی برای آزمایش وجود ندارد و باید سریعا تحویل داده شود.
وی با اشاره به اینکه مرغداران مجبور به استفاده از پودر گوشت برای سیرکردن مرغهای خود هستند، گفت: مسئولان باید به این موضوعات توجه کنند و هرچه سریعتر نسبت به تامین نهادههای مورد نیاز اقدامات لازم را انجام دهند.
شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وب سایت خبری صنعت غذا و کشاورزی، تاریخ انتشار خبر: ۵ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: - www.agrofoodnews.com