پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۷۰۷۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰
وزیر نفت انتقادات نسبت به تعیین میزان ۲.۳ میلیون بشکه نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ پاسخ داد.
شعار سال: بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت با اشاره به انتقادات مجلس شورای اسلامی نسبت به تعیین ۲.۳ میلیون بشکه نفت در روز با توجه به مشکلات حوزه صادرات و تحریم‌ها و میزان فروش در سال جاری گفت: انتقاد نمایندگان نسبت به میزان تعیین شده، نیست بلکه آن‌ها نگران این موضوع هستند که در صورت برداشته نشدن تحریم‌ها دولت چه اقدامی می‌خواهد انجام دهد.

وی ادامه داد: ما در صورت عدم رفع تحریم‌ها به روند عادی کار خود طبق گذشته ادامه خواهیم داد، البته در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده که اگر میزان فروش ۲.۳ میلیون بشکه نفت در روز تحقق پیدا نکرد، چه کاری انجام دهیم.  

وزیر نفت تاکید کرد: من در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه  محاسبات مجلس حضور یافته و به سوالات نمایندگان در این مورد پاسخ و مبنای تعیین رقم ۲ میلیون و سیصد هزار بشکه نفت در روز را تشریح و اعلام کردم، چه پیش نیاز‌هایی وجود دارد و کل تولید و میزان مصرف داخلی و صادرات چقدر است.  

زنگنه گفت: هزینه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نسبت به میزان تحقق درآمد‌های نفتی تعیین شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا رئیس جمهور با وجود مخالفت مجلس شورای اسلامی با تصمیم آقای روحانی برای فروش نفت در داخل به مردم، این موضوع را در لایحه بودجه ۱۴۰۰ قرار داده است، گفت: رئیس جمهور بحث فروش نفت به مردم در داخل کشور را از طریق لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده است تا در صورت تصویب بتواند اجازه فروش آن را داشته باشد و میزان آن هم براساس همان ۲.۳ میلیون بشکه نفت تعیین شده است.

وزیر نفت با اشاره به مخالفت قبلی مجلس با تصویب این موضوع در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی حق تصمیم‌گیری را دارد، ما هم با نمایندگان صحبت و تعامل خواهیم کرد، بحث بررسی بودجه در پارلمان کار یک یا دو روز نیست و ما تلاش می‌کنیم تا درباره این مسائل به یک نظر اجماعی برسیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: ۲۳آذر ۱۳۹۹، کد خبر: -، tasnimnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
0
بازم دم اقای زنگنه گرم که حداقل این نقد هارو جواب میده وگرنه به کس دیگه ای نمیشه امید داشت تو این مملکت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
0
0
من به عنواتن شهروند از پاسخ ايشون به شدت قانع شدم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین