پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۵۱۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
امان الله قرایی مقدم جامعه شناس: حضور شهروندان در فضای مجازی یکی از راه‌هایی دخالت دادن آن‌ها در مشارکت عمومی است؛ مدیریت شهری ناچار است راهکار‌هایی برای تشویق شهروندان برای مشارکت بیشتر در محلات فراهم کند. اجرای طرح‌هایی بر پایه مشارکت شهروندان مانند آرزو‌هایی تهران می‌تواند؛ مفهوم محله را احیاء کند.
شعار سال: کمپین آرزو‌های تهران چند روزی است مجدداً آغاز به کار کرده است. زهرا نژاد بهرام عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران که از ایده پردازان این کمپین بوده می‌گوید:"این کمپین پویشی است با هدف اعتمادسازی میان شهروندان و مدیریت شهری که علاوه بر توسعه محلات بر مبنای نظر شهروندان آموزش شهروندی را نیز به همراه خواهد داشت. "

امان الله قرایی مقدم جامعه شناس در پاسخ به این پرسش که سنجش عملکرد و توجه به خواست شهروندان چه تاثیری در سیمای شهری  و مشارکت مردم دارد گفت: در شهر‌های بزرگ مانند تهران؛ مفهوم محله مانند گذشته وجود ندارد بنابراین با توجه به خواست شهروندان می‌توانیم آن‌ها را در تصمیم گیری‌ها مشارکت دهیم. متاسفانه بافت محلی مناطق مختلف تهران در سال اخیر به دلیل اجرا شدن مگا پروژه‌هایی مانند اتوبان و.. از میان رفته است. ما اکنون می‌بینیم که ارتباط بین شهروندان و مسئولیت پذیری آن‌ها از میان رفته است. به معنای بهتر ناچار هستیم ادعا کنیم مفهوم "محله " و هم محله‌ای در بسیاری نقاط تهران از میان رفته و این حس تعلق در خاطره ذهنی شهروندان وجود ندارد.  

این جامعه شناس در خصوص راه اندازی کمپین‌های مجازی مانند کمپین آرزو‌های تهران گفت: با توجه شرایط جدید جامعه شهری، مشکلات اقتصادی و همچنین ورود نا متوازن جامعه ایرانی به دوره پسا مدرن ناچاریم از فضای مجازی بهره بگیریم.  

حضور شهروندان در فضای مجازی یکی از راه‌هایی دخالت دادن آن‌ها در مشارکت عمومی است؛ مدیریت شهری ناچار است راهکار‌هایی برای تشویق شهروندان برای مشارکت بیشتر در محلات فراهم کند. اجرای طرح‌هایی بر پایه مشارکت شهروندان مانند آرزو‌هایی تهران می‌تواند؛ مفهوم محله را  احیاء کند.  

این جامعه شناس خاطر نشان کرد: توجه به خواست شهروندان رابطه مستقیمی با اظهار رضایت آن‌ها از وضع زندگی می‌شود. شورایاری‌ها و معتمدین محلات، در سال‌های گذشته می‌توانستند اعتماد مردم را جلب کنند و آن‌ها در تصمیمات مشارکت دهند، اما ناکارامدی شورایاری‌ها ما را ناچار می‌کند از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنیم.  

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از دیده‌بان‌ایران، تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۰۰۹۲۷، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
0
0
جامعه شناس ها در ايران واقعا جايگاه مظلومي رو دارن و كسي بهشون توجهي نميكنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین