پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۶۹۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷
وزیر کشاورزی آلمان اعلام کرد که معدوم‌سازی جوجه‌های نر یک روزه، از سال آینده غیرقانونی است.
شعار سال: «جولیا کلاکنر» که به مناسبت آغاز هفته بین‌المللی سبز آلمان صحبت می‌کرد، گفت: هیئت وزیران پیش نویس قانونی را برای منع کشتار جمعی جوجه‌های نر یک روزه امضا کرده و این کشور به عنوان نخستین کشور در جهان این عمل را منع می‌نماید.

وی گفت: این اقدام یک گام قابل توجه در جهت رفاه حیوانات است؛ متأسفانه این عمل در همه جای دنیا وجود دارد، اما من این را از نظر اخلاقی قابل قبول نمی‌دانم، بنابراین ما اولین کشوری خواهیم بود که قانونا معدوم سازی مرغ را ممنوع می‌کند.

در وهله اول، مرغداران ملزم به استفاده از فناوری برای جلوگیری از تولد جوجه‌های نر با شناسایی جنسیت حیوان قبل از تخمگذاری آن می‌شوند. از سال ۲۰۲۴، پیش نویس قانون مرغداران را ملزم به استفاده از روش‌هایی می‌کند که در مراحل اولیه فرآیند جوجه کشی از تولد جوجه‌های نر جلوگیری کنند.

در حال حاضر سالانه حدود ۴۵ میلیون جوجه نر در آلمان کشتار می‌شوند، زیرا آن‌ها نه برای تولید گوشت و نه برای صنعت تخمگذار مناسب هستند.

پیش‌نویس قانون

پیش‌نویس این قانون ۲ سال پس از آن صادر شد که دادگاه فدرال اداری آلمان با بیان اینکه نگرانی‌های مربوط به رفاه حیوانات مهمتر از منافع اقتصادی مرغداران است و اعلام داشت که دیگر این عمل فقط برای دوره انتقال به مرحله‌ی جدید مجاز است.

خبرگزاری فرانسه، به نقل از انجمن طیور آلمان اعلام داشته که این برنامه‌ها فقط «یک راه حل جزئی برای مشکل» است و ادعا می‌شود که این رویه منجر به «زیان رقابتی بسیار زیاد» خواهد شد.

این انجمن نگران است که این قانون در جا‌های دیگر اروپا قابل اجرا نباشد؛ اگرچه وزیر کشاورزی فرانسه «دیدیه گیلوم» گفته است که این عمل از اواخر سال ۲۰۲۱ در فرانسه نیز ممنوع خواهد بود و سوئیس قبلاً معدوم سازی جوجه‌های زنده را در دستگاه خرد کن ممنوع کرده بود، اما هنوز هم مجوز معدوم سازی با گاز را می‌دهد.

گروه حمایت از مصرف کننده مواد غذایی در آلمان اعلام داشته که برای تغییر «رنج غیر قابل تحمل مرغ‌های تخمگذار» کار‌های بیشتری لازم است. در حال حاضر اتحادیه اروپا به شرطی اجازه خرد کردن جوجه‌های کمتر از سن ۷۲ ساعت را می‌دهد که باعث مرگ آنی جوجه شود.

تکنیک‌های جدید

در حال حاضر، تعدادی از شرکت‌ها به دنبال راه حل‌هایی برای جلوگیری از معدوم سازی جوجه‌های نر یک روزه هستند. شرکت Respeggt GmbH، که دفتر مرکزی آن در هلند و آلمان قرار دارد، می‌گوید اکنون با استفاده از ۲ فرآیند مختلف قادر به جلوگیری از کشتن جوجه‌ها هستند: روش اول؛ شناسایی جنسیت در تخم‌های هچ و روش دوم؛ پرواربندی جوجه‌های تخمگذار نر.

تخم مرغ‌های این شرکت با برند "no kill” اکنون در خرده فروشی‌های برجسته اروپا، از جمله Carrefour، Rewe، Edeka، Penny و Jumbo فروخته می‌شود. همچنین شرکت استارت آپ اسرائیلی eggXYt ادعا می‌کند که می‌تواند تخم مرغ را در سن صفر روزگی به روشی غیرتهاجمی، مقرون به صرفه و دقیق، تعیین جنسیت نماید.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از حکیم مهر، تاریخ انتشار: ۲۱بهمن ۱۳۹۹، کدخبر: hakimemehr.ir، ۶۲۵۶۳
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
0
0
من نمیدونم با اینکه این همه در زمینه ازاد سازی و تولید و توزیع مرغ مشکل داریم باز چرا این همه حیف و میل در کشور صورت میگیره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین