پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۵۴۴
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
گزارش‌های خبری نشان می‌دهد که واشنگتن خواهان آغاز هرچه سریع‌تر عملیات آزادسازی شهر رقه، در شمال سوریه است.

شعار سال: نشریه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی نوشته است که واشنگتن همزمان با آغاز عملیات آزادسازی موصل درصدد تشکیل نیرویی نظامی جهت بازپس گیری شهر «رقه» در سوریه است.

به نقل از وال استریت ژورنال نوشت: مسئولان ارشد آمریکایی طی هفته‌های گذشته با شماری از اعضای ائتلاف بین المللی از جمله شماری از رهبران کُرد سوریه و مقاماتی از ترکیه و انگلیس دیدار و تلاش کرده بودند، درباره آغاز عملیات آزادسازی رقه به توافق برسند.

این نشریه آمریکایی با بیان اینکه حاضران در نشست تلاش داشتند، نقشه‌ای عملیاتی مشابه آنچه هم اکنون در موصل درحال اجراست، بریزند، افزود: برخی از مسئولان آمریکایی امید دارند، با آغاز سریع عملیات آزادسازی رقه فرصت فرار عناصر داعش از این شهر را بگیرند.

وال استریت ژورنال تاکید می‌کند: آمریکا در مسیر آزادسازی رقه با پیچیدگی‌های بسیاری مواجه است که مهمترین آنها مخالفت ترکیه با مشارکت کُردها در این عملیات و استفاده صرف از نیروهای سوری و عرب است، چراکه مقامات ارو‍پایی تاکید می‌کنند: استفاده از کُردها به منازعات نژادی و طایفه‌ای دامن زده و حتی موجب پیوستن نیروهای عرب به صفوف داعش خواهد شد.

این مقام مسئول ارشد آمریکایی در گفت‌وگو با وال استریت ژورنال تصریح کرد که احساس می‌کنم، باید تلاش‌ها را برای آزادی هرچه سریع‌تر رقه افزایش داد. افزون بر اینکه برخلاف آمریکایی‌ها ترک‌ها اعتقادی به تعجیل در این امر ندارند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 1 آبان 95 ، کد مطلب: 13950801000285: www.farsnews.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین