پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۵۹۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۰
یک انجمن مردم نهاد در خراسان شمالی با ارسال نامه‌ای خطاب به مسعود منصور، معاون وزیر و رییس "سازمان جنگل ها، مراتع وآبخیزداری کشور" از او درخواست کردند تا نسبت به ادامه اجرای طرح موسوم به "تنفس جنگل و برخورد با "مافیای سدسازی" اقدام‌های اساسی را به انجام برساند.
شعار سال: "جمعیت دوستداران طبیعت سبز کره زمین" که سابقه‌ای طولانی در کنشگری محیط زیستی داشته و سال هاست در این حوزه مشغول فعالیت است در این نامه ضمن تشکر از مخالفت صریح منصور با ساخت تله کابین کبودوال و ایجاد فضای پذیرش نقد از سوی خبرنگاران و فعالان، از او خواستند تا به مسایلی از جمله یگان حفاظت، آتش سوزی عرصه‌های طبیعی، چرای بی رویه دام در عرصه‌ها و برخورد صریح دستگاه قضایی با متخلفان این حوزه نیز توجه جدی داشته باشد.

متن کامل این نامه در ادامه می‌آید:

جناب آقای منصور
ریاست محترم سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور

سلام علیکم و با احترام و عرض خدا قوت

قبل از شروع هر سخن، ابتدا لازم است مراتب سپاس گذاری این مجموعه مردم نهاد را از دو اقدام ارزنده اخیر که نشان از کار آمدی و اثر بخشی مدیریتی حضرتعالی می‌باشد را به استحضار برسانیم:

الف: مخالفت صریح با ساخت تله کابین کبود وال
ب: ایجاد فضای پذیرش نقد از سوی خبرنگاران و تشکل‌های غیردولتی.

اما بعد.

درخواست‌ها و مطالبی را پیرامون وضعیت شکننده و اسفبار منابع طبیعی استان خراسان شمالی به استحضار رسانیده و استدعای رفع مشکلات و معضلات را در اسرع وقت داریم:

۱ – وضعیت یگان حفاظت این استان از نظر امکانات و به ویژه نیرو‌های مورد نیاز، اصلا مناسب نیست.

۲ – طبق نظر کارشناسان، مراتع این استان در چنان وضعیت نامطلوب و بحرانی قرار دارند که در زمره ۵ استان برتر از نظر تخریب و فرسایش قرار می‌گیرد.

۳ – عدم نظارت بر واگذاری‌هایی که سرمایه گذار فقط به اخذ وام بسنده نموده و عملا به هیچ عنوان به تعهدات خویش عمل ننموده است.

۴ - در سال جاری تعداد دفعات و مسـاحت عرصه‌هایی که در این استان طعمه حریق شده، افزایش چشمگیری پیدا کرده، ولی متاسفانه نه تنها تدابیری برای پیشگیری از این بحران غیر طبیعی وجود ندارد، بلکه میزان امکانات در حد ناچیز و سازماندهی و آموزش کیفی نیرو‌ها به ویژه جوامع محلی، در حد صفر است.

۵ - چرای بی رویه دام به ویژه دام سنگین اعم از افراد فاقد پروانه و مازاد بر ظرفیت مراتع، چراگاه‌های استان، خاصه در منطقه " کالیمانی " و شهرستان اسفراین را در آستانه نابودی قرار داده است.

۶- باتوجه به پیگیری‌های به عمل آمده درخصوص تخریب‌های حادث شده درسطح استان، متوجه شدیم که متاسفانه یکی از مواردی که کارشناسان مربوطه بیان می‌کنند، عدم برخورد قهری وبازدارنده با متخلفان، در دستگاه‌های قضایی می‌باشد.

تقاضا‌های کشوری.

الف: با توجه به اینکه حضرتعالی یکی از طراحان و طرفداران طرح بسیار ارزشمند " تنفس جنگل " به شمار می‌آیید، همه انسان‌های فهیم و اندیشمند، انتظار دارند کماکان در مقابل مافیای ویرانگر بهره برداری چوب از جنگل‌ها مقاومت نمایید.
ب: انتظار دیگر کارشناسان و تشکل‌های غیردولتی دلسوز از جنابعالی این است که در مقابل مافیای مصیبت آفرین سدسازی‌های بی رویه، مقاومت بفرمایید و اجازه ندهید که بیش از این، مسبب اوضاع مصیبت بار بیشتر برای آرامش، معیشت و سلامت مردم بشوند.

با تشکر: محمدحسین انصاری مود
رییس هیات مدیره "جمعیت دوستداران طبیعت سبز کره زمین"

گیرندگان رونوشت:

۱-دادستان محترم مرکز استان خراسان شمالی جهت استحضار و پیگیری
۲- نمایندگان محترم استان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی جهت استحضار و طرح در کمیسیون محترم محیط زیست و منابع طبیعی
۳- شورای محترم هماهنگی شبکه تشکل‌های محیط زیست و منابع طبیعی کشور جهت استحضار، ضمنا استدعا میشود پیگیری‌های لازم را به منظورتحقق درخواست ها، مبذول فرمائید
۴- جناب آقای دکتر طراوتی مشاور محترم سازمان حفاظت محیط زیست جهت استحضار

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اسکان نیوز، تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، کد خبر:۳۴۴۲۳، www.eskannews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
0
0
ماشالله كشوري داريم مافيا پرر و رانت خيز كه هركسي مياد بالا بقيه رو هم با خودش مياره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین