پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 08
کد خبر: ۳۴۸۱۶۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۵
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهاقان به چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش دهاقان پرداخت و اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی، تنوع معلمان، محتوای درسی عمومی، مشکلات خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی، زندگی عشایری و کمبود و فرسوده بودن تجهیزات کمک آموزشی بخشی از مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش شهرستان دهاقان محسوب می‌شود.
شعار سال: لیلا سادات ابطحی در گردهمایی فرهنگیان شهرستان دهاقان با اشاره به عملکرد آموزش و پرورش استان اصفهان در جذب بازماندگان و تارکان تحصیل اظهار داشت: آموزش و پرورش استان اصفهان در انسداد مبادی بی‌سوادی پرقدرت اقدام کرده و به نتایج خوبی رسیده است و همچنین شهرستان دهاقان نیز در جذب تارکان و بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به چالش‌های مهم پیش روی آموزش و پرورش استان در سال جدید اشاره کرد و افزود: در سال تحصیلی جدید ۲۲۸۳ کلاس درس بدون معلم در سطح استان داریم که می‌توان از آن به عنوان یک فاجعه در نیروی انسانی آموزش و پرورش یاد کرد.
وی در ادامه گفت: طبق توافقات انجام شده با دانشگاه فرهنگیان، به زودی دانشجومعلمان جهادگر از تابستان به کمک آموزش و پرورش می‌آیند و با حضور در کنار معلمان مدارس به‌طور موقت به کار مشغول می‌شوند و مدیران باید از آن‌ها به خوبی حمایت کنند.
ابطحی با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلم در تعلیم و تربیت مؤثر دانش آموزان افزود: معلمان در خط مقدم آموزش و پرورش‌اند و همه باید در خدمت معلم باشیم تا کارش را به خوبی به انجام رساند.
 
کمبود 2283 معلم در اصفهان


چالش‌های پیش‌روی آموزش و پرورش دهاقان

رجب فرهمندیان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دهاقان در ادامه به چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش دهاقان پرداخت و اظهار داشت: کمبود فضای آموزشی، تنوع معلمان، محتوای درسی عمومی، مشکلات خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی، زندگی عشایری و کمبود و فرسوده بودن تجهیزات کمک آموزشی بخشی از مهم‌ترین مشکلات آموزش و پرورش شهرستان دهاقان محسوب می‌شود.

وی با ارائه گزارش عملکرد آموزش و پرورش شهرستان در سال گذشته عنوان کرد: جذب موفق تارکین و بازماندگان از تحصیل، راه‌اندازی ۱۸ پایگاه رشد در جهت حل مشکلات آموزشی دانش آموزان ابتدایی، برگزاری کارگاه‌های متعدد توانمندسازی معلمان، بازدید و بررسی مداوم کیفیت کلاس‌های مجازی، جلسات متعدد با خانواده‌های دانش آموزان، تنها بخشی از اقدامات آموزش و پرورش این شهرستان در راستای کیفیت بخشی به کلاس‌های درس دانش آموزان شهرستان بوده است.

فرهمندیان با اشاره به شیوع بیماری کرونا و مجازی شدن آموزش بیان کرد: آموزش و پرورش این شهرستان برای بیش از ۴۰۰ دانش‌آموز لوازم آموزش مجازی تأمین کرد.

شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری گسترش، تاریخ انتشار ۴ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۸۱۴۶۹، www.gostaresh.news.
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
0
0
چرا باید این همه کمبود نیروی معلم داشته باشیم؟ علت را باید جستجو کرد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین