پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۳۶۲۰۴۴
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸

احتمال انفصال شافعی از اتاق بازرگانی بدلیل عدم ابطال انتخابات اتاق خوزستان

طبق رای دیوان عدالت اداری، رای قطعی ابطال انتخابات میان دوره‌ای هشتم اتاق بازرگانی خرمشهر توسط شعبه تجدید نظر صادر شده که با توجه به عدم تمکین اتاق بازرگانی ایران به این حکم، دیوان دو هفته به اتاق بازرگانی برای اجرای این حکم فرصت داده است.
شعار سال: طبق رای دیوان عدالت اداری، رای قطعی ابطال انتخابات میان دوره‌ای هشتم اتاق بازرگانی خرمشهر توسط شعبه تجدید نظر صادر شده که با توجه به عدم تمکین اتاق بازرگانی ایران به این حکم، دیوان دو هفته به اتاق بازرگانی برای اجرای این حکم فرصت داده است.

در صورت تداوم استنکاف اتاق ایران از این حکم، احتمال انفصال از خدمت غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران از سمتش وجود دارد.

طبق نظر آگاهان از قانون و مقررات حاکم بر اتاق، اجرای حکم صادره توسط دیوان عدالت اداری موجب ابطال انتخابات نهمین دوره اتاق خرمشهر هم خواهد شد، چون آن انتخابات هم توسط مدیرانی تدارک و انجام شده که عملاً سمتی در آن اتاق نداشته‌اند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از نود اقتصادی، تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰، کد خبر: ۲۱۴۴۲۸۸، www.90eghtesadi.com
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین