پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۹۴۴۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
دیدبان ایران مدعی شده است که کسری غفوری مدیرعامل دوتابعیتی و مسئله دار فولاد خراسان با لابی سنگین تاجگردون و خداداد غریب پور در دوره وزارت محمد شریعتمداری به عنوان مدیرعامل فولاد خراسان منصوب شد. بیت الله برقراری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر در آبان ماه سال گذشته منصوب گردیدند وانتظار آن میرفت که جابجایی مدیرعامل مسئله دار فولاد خراسان از اولین اولویت‌های ایشان باشد، اما متاسفانه هم اکنون و با گذشت حدود هفت ماه نه تنها کسری غفوری مدیرعامل فولاد خراسان جابجا نشده اند بلکه در مقابل عزل ایشان نیز تاکنون مقاومت کرده اند. منتظر دریافت توضیحات هستیم.
شعار سال: کسری غفوری مدیرعامل دوتابعیتی و مسئله دار فولاد خراسان با لابی سنگین تاجگردون و خداداد غریب پور در دوره وزارت محمد شریعتمداری به عنوان مدیرعامل فولاد خراسان منصوب شد.

از ابتدای دولت سیزدهم و با روی کار آمدن عبدالملکی بعنوان وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بارقه امیدی در دل نیرو‌های مومن و معتقد به نظام در راستای مبارزه با فساد ایجاد شد که در این دوره حتما اقدامات قابل توجهی در مبارزه با فساد سازمان یافته در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار صورت خواهد پذیرفت.

با توجه به اینکه یکی از شعار‌های عبدالملکی نیز مبارزه با فساد بودو در این حوزه در ستاد وزارت کار و برخی شرکت‌ها اقدامات قابل تحسینی رخ داد انتظار میرفت که در بقیه صندوق‌های تابعه نیز با همین روحیه انقلابی و فساد ستیزی اقدام میشد.

بیت الله برقراری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر در آبان ماه سال گذشته منصوب گردیدند وانتظار آن میرفت که جابجایی مدیرعامل مسئله دار فولاد خراسان از اولین اولویت‌های ایشان باشد، اما متاسفانه هم اکنون و با گذشت حدود هفت ماه نه تنها کسری غفوری مدیرعامل فولاد خراسان جابجا نشده اند بلکه در مقابل عزل ایشان نیز تاکنون مقاومت کرده اند.
 
ماجرای حمایت تمام قد برقراری، از مدیرعامل مساله دار فولاد خراسان!

فساد حاکم بر فولاد خراسان را چند ماهی است اکثر رسانه‌های جریان انقلابی و دلسوز نظام و همچنین دستگاه‌های نظارتی به دولت و وزارت کار گوشزد کرده اند، اما علت این نوع مقاومت و بی تفاوتی وزیر کار و برقراری مدیرعامل صندوق بیمه روستائیان، کشاورزان و عشایر در این خصوص جای تامل دارد.

نکته جالب دیگر آن است که در هفته گذشته وزارت کار مراسمی را تحت عنوان تقدیر از بنگاه‌های برتر اقتصادی با حضور عبدالملکی وزیر کار برگزار نمود و در اقدامی عجیب‌تر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان کسری غفوری را به عنوان نماینده و مدیر برتر خود جهت حضور در این مراسم معرفی کرد.

حال بیت الله برقراری باید به افکار عمومی و جریان انقلابی پاسخگو باشد که جریان از چه قرار است؟! آیا در این مدت بیش از ۶ ماه فرصت کافی برای شناخت مفسده‌های موجود در فولاد خراسان و مسائل بوجود آمده نبوده است؟! یا اینکه مسائل دیگری در پشت صحنه وجود دارد و دیگران از آن بی خبرند و یا اینکه آقای برقراری از شعار مبارزه با فساد و برکناری بانیان وضع موجود عدول کرده اند؟!


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، تاریخ انتشار:۱۹ خرداد ۱۴۰۱، کد خبر: ۱۳۳۵۶۰، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۱
0
1
جریان خاصی نیست ایشون باید در اون سمت باقی بمونن فقط همین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
0
0
کی از کی حمایت می کنه ؟
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
1
2
واقعا مدیر لایقی هستند تمام پرسنل و حتی مردم شهر به نیکی از ایشون یاد میکنند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین