پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۳۷۹۸۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۰
علی جعفری مدیرکل دفتر وزراتی رستم قاسمی که پشت پرده بسیاری از عزل و نصب‌ها در وزارتخانه و سازمان‌های تابعه را به او نسبت می‌دهند، در آستانه دور شدن از مرکز قدرت است و به زودی با حذف او پروژه یکدست‌سازی وزارت راه و شهرسازی نیز وارد فاز جدیدتری خواهد شد.
شعار سال: وزارت راه و شهرسازی پس از وارد شدن رستم قاسمی وزیر نفت دولت محمود احمدی نژاد این روز‌ها بیشتر به یک ترازو برای وزن‌کشی یک حلقه خاص در اطراف قاسمی و دیگر نیرو‌های اصولگرا تبدیل شده است.

سایت دیده بان ایران چندی پیش درباره پشت پرده‌های وزارت راه و شهرسازی و حلقه اطراف وزیر راه که به دنبال یکدست‌سازی قدرت در این وزارت هستند گزارشی نوشته بود که به نقش نوه پسری یکی از مراجع تقلید در آن اشاره شد.

طبق اطلاعاتی که یه دست ما رسیده، علی جعفری مدیرکل دفتر وزراتی رستم قاسمی که پشت پرده بسیاری از عزل و نصب‌ها در وزارتخانه و سازمان‌های تابعه را به او نسبت می‌دهند، در آستانه دور شدن از مرکز قدرت است و به زودی با حذف او پروژه یکدست‌سازی وزارت راه و شهرسازی نیز وارد فاز جدیدتری خواهد شد.

جعفری قرار است به زودی مدیرعامل سازمان حمل و نقل جاده‌ای و راهداری وزارت راه شده تا با این ترفند او را از وزارت راه کنار گذاشته و در زمان مناسب نیز به طور کامل حذف شود.

حال باید دید این وزن و وزن کشی اصولگرایان تا کی ادامه خواهد داشت و آیا تاثیری در کیفیت ارائه خدمات به مردم خواهد داشت یا خیر؟

وزارت راه یکی از وزارتخانه‌هایی است که وعده مهم رئیسی مبنی بر ساخت ۴ میلیون مسکن در طول ریاست جمهوری رییسی بر دوش آن است وعده‌ای که متخصصان و کارشناسان معتقدند که محال است رستم قاسمی به آن جامعه عمل بپوشاند مگر شخص دیگری بر مسند این وزارت بنشیند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، تاریخ انتشار:۲۶ خرداد ۱۴۰۱، کد خبر: ۱۳۴۰۴۳، www.didbaniran.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
0
0
اگر برای خدمت اومده بودن که به فکر یکدست سازی نبودن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین