پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۷۴۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
کجای تاریخ اسلام سراغ دارید که نهی از منکر با ظرف ماست و خالی کردن آن روی سر ناموس مردم و زیر پا گذاشتن حرمت انسانی صورت گرفته باشد؟ آقایان ، علما، مسئولان نظام ، ما عمیقا هشدار می دهیم که با نوعی جهل و دیوانگی و تعصب کور مواجه هستیم. این نوع رفتارها نه شرعا، نه عقلا ، نه قانونا مورد تائید هیچ چارچوبی نیست. بساط لات بازی و اوباشگری به اسم دین را جمع کنید. برای حجاب و حفظ آن باید بشکلی معقول اندیشید نه اینکه به شبه شعبان های تاریخ ایران، فرصت عرض اندام داد.

شعارسال: روابط عمومی دادستانی شهرستان طرقبه از صدور حکم جلب فردی که به شکل نامتعارف نهی از منکر کرده بود و همچنین ۲ خانم به اتهام تظاهر به کشف حجاب خبر داد.

تعداد بازدید : 20

 طبق گزارش روابط عمومی دادستانی طرقبه؛ پس از تظاهر به کشف حجاب توسط دو خانم در ملآعام و برخورد غیرمتعارف یک فرد با این دو خانم، دستورات قضایی لازم در این زمینه صادر و این افراد جلب شدند.

این گزارش می‌افزاید: ضمن دستور برای تحقیق در مورد چگونگی شکل گیری اصل ماجرا با دستور قضایی حکم جلب آن فرد به اتهام توهین عملی و اخلال در نظم و همچنین ۲ نفر خانم به اتهام ارتکاب فعل حرام به لحاظ تظاهر به کشف حجاب صادر شد.

 به صاحب واحد صنفی که این اتفاق در آن رقم خورده بود نیز جهت رعایت اصول شرعی و قانونی وفق مقررات تذکرات لازم داده شده است.

تعداد بازدید : 17



سایت تحلیلی خبری شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 12فروردین1402، کدخبر: 1402011204790،www.isna.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۴
0
0
باورهای سنتی و عرفی با شناخت و اگاهی بسیار سطحی و عمدتا عاطفی و احساسی در رفع بیماریها و گرفتاریها با دعا و نماز، نسل به نسل منتقل ، و علیرغم ناکارامدی انها، هرگز مورد تردید و تحقیق و مطالعه قرار نگرفتند حتی افرادی مانند دکتر شریعتی با پیشداوری بر مبنای عواطف مذهبی، از دینی دفاع کردند که ماهیت ظلم افرین ان در پرده تعصبات دینی مخفی مانده بود.
این مسئله وقتی شدیدتر می شود که با وضع احکام سیاسی،بهره برداری ابزاری از اسلام شده است.
مدیر پایگاه

سلام 
بحث خرافه گرایی و اگاهی سطحی از دین توسط عوام یک موضوع است، اینکه دعا و توسل و توکل و نماز و ذکر و .... ، کارآمدی ندارند ، یک مسئله دیگر. شاید بتوان حرف شما در مورد اول را با مقیدات و شروطی خاص ، قبول کرد. اما به هیچ وجه نمی توان پذیرای حرف شما در قسمت دوم داستان شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین