پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۳۸۸۴۹۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۲
سیدعباس حسینی را می توان مدیری با سابقه فعالیتی در سه دولت احمدی نژاد، روحانی و رئیسی شناخت. مدیری که در سه دولت متفاوت در سطح معاون وزیر و مدیرعامل ابر شرکت های کشور، انجام وظیفه کرده است. کلیه فعالیت های او را تائید نمی کنیم و مسلما اشتباهاتی هم داشته است. کما اینکه در دوره قبلی ، توجهی به هشدارهای داده شده در خصوص پست بانک و عملکرد دکتر شیری نداشت. اما این انتقادات از قابلیت ها و توانمندی های عباس حسینی نمی کاهد. شایعاتی در خصوص جایگزینی و انتصاب وی به مدیرعاملی بانک مسکن وجود دارد و در ابتدای راه ، جریانات تخریبی برعیله وی شروع بکار نموده است. برخلاف متن بازنشر شده از ایسکا نیوز ، مواردی همانند مماشات با بانک آینده و وام بیمه ایران را بعنوان نقطه ضعف سید عباس حسینی نمی بینیم. عباس حسینی از توان تحلیل راهبردی برخوردار بوده و مدیری نسبتا شجاع است. سوال اینجاست که خط فرمان حمله به سید عباس حسینی کجاست؟ ایا با نوعی دلخوری و خرده حساب های شخصی مواجه هستیم یا جریانی جناحی قصد برهم زدن قاعده بازی را دارد؟

شعارسال: این روز‌ها خبر‌هایی در شبکه‌های اجتماعی درباره معرفی سید عباس حسینی به عنوان مدیرعامل بانک مسکن دیده می‌شود، فردی که از سال‌های گذشته در عرصه‌های اقتصادی دارای حواشی زیادی بوده است(شعار سال: کدام حواشی؟).

حمله تخریبی به سیدعباس حسینی با کدامین انگیزه؟

*سکاندار احتمالی بانک مسکن چه کسی است؟

سید عباس حسینی متولد ۱۳۴۸ و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکتری است. حسینی در کارنامه مدیریتی خود دارای سوابق متعددی از جمله؛ معاونت امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عضو کمیسیون اقتصادی هیات دولت، عضو کمیسیون تخصصی شورای پول و اعتبار، عضو شورای اقتصاد کشور و عضو شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی می باشد.

در میان سوابق سید عباس حسینی مدیریت بیمه ایران نیز مشاهده می‌شود، مدیریتی که به دلیل دریافت وام کلان با بهره پایین در کمتر از یکسال از او گرفته شد، گفتنی است وی در تاریخ شهریور ۹۴ به این سمت منصوب و در تاریخ تیر ۹۵ عزل می‌شود. وی همچنین قبل از انتصاب به این مسئولیت، عضو هیات مدیره شرکت تجارت ایران مال بوده است و طبق گفته‌ها در کارنامه وی تعارض منافع نیز مشاهده می‌شود.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاون وزیر اقتصاد، معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرپرستی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و معاونت برنامه‌ریزی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، عضو هیأت مدیره بانک تجارت، عضو هیأت مدیره شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری، عضو هیأت مدیره شرکت پتروشیمی لاله و نائب رئیس هیأت مدیره شرکت پتروشیمی شازند. همچنین خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حکمی سیدعباس حسینی را در اردیبهشت ماه سال 1402 به سمت مشاور خود منصوب کرد و حالا طبق گمان‌زنی‌ها پیش‌بینی می‌شود که مدیرعاملی بانک مسکن برای وی در حال آماده‌سازی است.

*نقش علی انصاری و شرکایش در ورشکستگی بانک آینده

در کنار تمام سوابق حسینی شراکت وی با ابربدهکاران بانکی و همکاری با علی انصاری نیز وجود دارد. ماجرای مالکیت پر هیاهوی بانک آینده بر بازار ایران مال از جایی آغاز شد که علی انصاری و شرکایش به‌عنوان سهام‌داران، تسهیلاتی به ارزش ۴۰ هزار میلیارد تومان با ارز ۳۴۰۰ تومانی معادل ۱۲ میلیارد دلار دریافت کردند که پرداخت نشدن به‌موقع آن در کنار سقوط ارزش ریال باعث ورشکستگی این بانک و تحمیل تورمی سنگین به جامعه شد.

بانک آینده به پروژه ایران مال از محل اعتبار بانک مرکزی و سپرده‌های مردم تسهیلات پرداخت کرد. مالکان ایران مال، بخشی از این تسهیلات را خرج ساخت پروژه و بخشی دیگر را صرف سرمایه‌گذاری‌های دیگر کردند.

سوالی که مطرح می‌شود این است که چگونه فردی با چنین کارنامه ناموفقی در عرصه‌های اقتصادی می‌تواند به عنوان مدیرعامل یکی از بانک‌های بزرگ کشور انتخاب شود؟ و چه تضمینی وجود دارد که بانک مسکن نیز همچون بانک آینده در گذشته دچار حواشی و اختلال نشود؟ آیا این فرد که به دلیل دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومان با بهره پایین از مدیریت بیمه ایران در دولت روحانی برکنار شد، گزینه مناسبی برای بانک مسکن است؟ در صورت تایید این گمانه‌زنی‌ها و انتصاب وی به عنوان مدیرعامل بانک مسکن، ممکن است اتفاقات تلخ بانک آینده دوباره تکرار و نظام اقتصادی کشور دچار اختلال و عقبگرد غیر قابل جبرانی شود، بنابراین انتظار می‌رود مسئولان مربوط به این موضوع نگاه دقیق‌تر و جدی‌تری داشته باشند، تا شاهد تکرار اتفاقات گذشته نباشیم.

سایت تحلیلی خبری شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران، تاریخ انتشار: 18اردیبهشت1402، کدخبر: 1180596، www.iscanews.ir

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
0
3
کل اطلاعات گزارش غلط است. از ساده ترین اطلاعات که مدرک تحصیلی ایشان است که دکتری هستن نه کارشناسی ارشد تا سایر موارد. شما در قبال چیزی که می نویسید در آخرت پاسخگوید. مراقب قلم تان باشید.
مدیر پایگاه

سلام و عرض ادب
ما که خودمان نقد کننده این خبر هستیم و درخصوص جهت دار بودن متن بازنشر شده هشدار داده ایم؟ 
لطفا بیشتر توضیح دهید

Asghar
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹
0
0
سریال مختار یادتونه .وقتی مختار قاضی شریح رو ابقا کرد یکی حرف خوبی زد اگه قراره قاضی شهر یزید و مختار یکی باشه فرق این دوتا چیه .این شخص با این رزومه داغون مثل شراکت با بدهکاران بانکی و دریافت وام کم بهره وتعارض منافع وضعف مدیریتی چطور شده مدیر یکی از بزرگترین بانک‌های تخصصی کشور . آقای رئیسی کجایی ؟؟؟
مدیر پایگاه

سلام 
رزومه ایشان نه تنها کم مایه نیست بلکه پر و پیمان هم هست. چرا خط تخریب را دنبال می کنید؟

نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین