پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۳۹۰۹۲
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۲
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش صندلی‌های خالی در دانشگاه‌های کشور، گفت: بر اساس آماری که سازمان سنجش آموزش پزشکی اعلام کرد حدود 7 درصد صندلی‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال‌جاری خالی از دانشجو ماندند.

شعار سال:


دکتر حمید اکبری با اعلام این مطلب افزود: براساس آمار وزارت علوم بیش از ده‌ها هزار صندلی در دانشگاه‌ها خالی از دانشجو است که این وضعیت در برخی از رشته‌ها بالای 50 درصد گزارش شده است. اما در حوزه علوم پزشکی براساس آماری که سازمان سنجش آموزش پزشکی منتشر کرد حدود 7 درصد صندلی‌های دانشگاه علوم پزشکی در سال‌جاری خالی از دانشجو مانده است.
به گفته قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دانشگاه‌های کشور در حالی با مشکل صندلی خالی مواجه هستند که متقاضی برای حضور در این دانشگاه‌ها وجود دارد اما مشکل این است که نحوه توزیع این افراد در رشته‌های مختلف بخوبی انجام نمی‌گیرد. بنابراین لازم است آموزش و پرورش در طول دوران دبیرستان امر هدایت تحصیلی دانش‌آموزان را بخوبی انجام بدهد، چراکه با اجبار تحصیلی وضعیت درست نمی‌شود و لازم است اطلاعات درستی درخصوص رشته‌های مختلف به جامعه ارائه شود.
دکتر اکبری با تأکید بر گرایش بسیاری از دانش‌آموزان به رشته‌های گروه پزشکی، خاطرنشان کرد: تصوری که در جامعه ما وجود دارد این است که اگر وارد عرصه پزشکی شوند زندگی آنها از نظر مالی تأمین می‌شود در صورتی که این تصور کاملاً اشتباه است، چراکه وضعیت پزشکان عمومی روز به‌روز بدتر می‌شود و بسیاری از این افراد ماهانه میانگین حقوقی دو میلیون تومان را دریافت می‌کنند. ضمن اینکه با پزشک شدن توقع فرد و جامعه از فردی که پزشک شده بالا می‌رود در حالی که درآمد فرد متناسب این توقع، بالا نمی‌رود. اما اگر هدایت تحصیلی بخوبی انجام بگیرد توزیع افراد در رشته‌های مختلف مناسب‌تر می‌شود.
قائم‌مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت همچنین مدرک‌گرایی را یکی از مهم‌ترین مشکلات جامعه عنوان کرد و گفت: روند مدرک‌گرایی منحصر به رشته‌های وزارت بهداشت نیست و کل کشور با این پدیده درگیر هستند. در واقع تعداد پذیرش دانشجو در رشته‌ها و مقاطع مختلف در وزارت بهداشت براساس نیاز جامعه صورت می‌گیرد و برای هر نیرویی که در وزارت بهداشت جذب می‌شوند جایگاه شغلی خاصی تعریف می‌کنیم. اما متأسفانه بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند مدرک تحصیلی خودشان را به مراتب بالاترببرند و دنبال مدرک‌گرایی هستند و لازم است در این زمینه فرهنگ‌سازی اساسی صورت گیرد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، تاریخ انتشار 9 آذر 1395، شماره: 6370 صفحه: 7

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین