پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۳۴۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در دیدار با رئیس جمهور ضمن ارائه گزارشی از نتایج پیگیری‌های خود خواستار تمدید مهلت فعالیت این کمیته به منظور تکمیل تحقیقات در این زمینه شدند و پزشکیان نیز از اعضای این کمیته خواست با کمک گرفتن از نیروهای رسانه‌ای خبره اقدامات مثبت صورت گرفته در این زمینه را به اطلاع افکار عمومی برسانند.پزشکیان در این دیدار گفت که اقداماتی همچون برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی،تصویب لایحه تجمعات قانونی و جهاد تبیین مانع از انباشت برخی نارضایتی‌ها خواهد شد. لازم به توضیح است که به اعتقاد تحلیل گران، نگاه پزشکیان در تمدید ماموریت کمیته مورد اشاره، همراستا سازی حقوق بشر، حقوق اساسی و مطالبات مردمی بوده است.

شعارسال: دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز یکشنبه در دیدار اعضای «کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱» با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در موضوع حقوق بشر مدعی است و متاسفانه به خاطر برخی اشتباهات درزمینه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در موضع متهم قرار گرفته است، تصریح کرد: متاسفانه نظام مدیریت و اطلاع‌رسانی ما در مواقع بحران عملکرد مناسب و صحیحی ندارد و اگر می‌توانستیم رخداد‌های منتج به این ناآرامی‌ها را به شکل صحیح مدیریت کنیم اساسا شاید ناآرامی‌ها پیش نمی‌آمد.

دیدار اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ با پزشکیان و درخواست تمدید ماموریت + پیشنهادات پزشکیان

رئیس جمهور افزود: این روز‌ها شاهد کشتار روزانه صد‌ها زن و کودک از سوی رژیم صهیونیستی در سایه سکوت و تایید ضمنی آن از سوی کشور‌های غربی هستیم و نقض حقوق بشر نیز در این کشور‌ها به طور مستمر اتفاق می‌افتد، اما کشور‌های اروپایی و در رأس آن‌ها آمریکا به جای پاسخگویی در این زمینه در جایگاه مدعی قرار گرفته‌اند.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه باید برای ساماندهی نظام مدیریت بحران و نیز نظام اطلاع‌رسانی به ویژه در مواقع بحران فکر عاجلی کرد، اظهار داشت: برخی اقدامات مثل برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، بررسی و تصویب لایحه تجمعات قانونی و جهاد تبیین از جمله کار‌هایی هستند که انجام آن‌ها می‌تواند مانع از انباشت برخی نارضایتی‌ها شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت چهاردهم ایجاد زمینه ابراز آزادانه نظرات و انتقادات در دانشگاه‌ها در حال پیگیری است، گفت: اگر ما به درستی باور‌ها و اعتقادمان اطمینان داریم و آن‌ها را با منطق پذیرفته‌ایم طبیعتا نباید بابت نقد آن‌ها نگران باشیم و یا در دفاع از این اعتقادات ناتوان باشیم لذا از اظهار انتقادات و نظرات متفاوت استقبال می‌کنیم. باید اجازه دهیم افراد آگاه و عالم با کسانی که انتقاد و یا اعتراضی دارند به خصوص در میان دانشجویان، آزادانه گفتگو و مباحثه کنند.

اعضای «کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱» نیز در این جلسه گزارشی از نتایج پیگیری‌های خود ارائه کردند و خواستار تمدید مهلت فعالیت این کمیته برای تکمیل پیگیری‌ها و اقدامات خود شدند که با موافقت رئیس جمهور همراه شد.

دکتر پزشکیان همچنین از اعضای کمیته خواست که با کمک گرفتن از نیرو‌های رسانه‌ای خبره اقدامات مثبت صورت گرفته در این کمیته را نیز به اطلاع افکار عمومی برسانند.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:

کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های پائیز سال ۱۴۰۱ با حکم رئیس‌جمهور سیزدهم (ابراهیم رئیسی)، در ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ برای بررسی ابعاد حوادث سال ۱۴۰۱ در وزارت کشور، تشکیل شد (بررسی ابعاد این حوادث و ناآرامی‌ها به ویژه با توجه به محور‌های مندرج در گزارش وزیر کشور وقت و بررسی‌های فنی و کارشناسی توسط سایر دستگاه‌ها و جهات ذیربط و تکمیل تحقیقات به عمل آمده).
بررسی جامع و متقن ابعاد مختلف ناآرامی‌های پاییز سال ۱۴۰۱ از طریق دریافت گزارش‌های دستگاه‌های مسئول و گزارش‌های مردمی و اصحاب رسانه، بررسی شکایات آسیب‌دیدگان و مصدومان حوادث یا خانواده‌های آنان و پیگیری جبران خسارت شهروندانی که در جریان این حوادث و ناآرامی‌ها دچار خسارت‌های مادی یا آسیب‌های معنوی شده‌اند، پیگیری حقوق خانواده شهدا و جان‌باختگان در جریان حوادث و ناآرامی‌ها در مراجع ذی‌صلاح داخلی و قضایی، بررسی ادعا‌های مطرح درباره نقض حقوق افراد در حوادث یادشده و پیگیری آن در مراجع ذی‌صلاح، کمک به پیگیری‌های حقوقی در عرصه‌های خارجی و بین‌المللی و ارائه مستندات متقن و دقیق برای طرح در مجامع حقوق بشری و بین‌المللی، ارائه پیشنهاد جهت رفع نقایص یا خلأ‌های قانونی و یا ارتقای قوانین و مقررات ناظر بر آزادی تجمعات مسالمت‌آمیز و ارائه روایت صحیح و منصفانه از حوادث و ناآرامی‌های پاییز ۱۴۰۱ مبتنی بر واقعیت‌ها، مستندات و شهادت شهود بدون هرگونه جانبداری و با هدف ممانعت از تکرار مجدد آن با استفاده از ظرفیت اساتید، اندیشمندان و نخبگان کشور، از مهم‌ترین وظایف تعیین شده از سوی رئیس جمهور برای این کمیته است. رییس جمهور سیزدهم، همچنین این کمیته ویژه را موظف کرده است تا گزارشات خود را به طور منظم برای شخص وی ارسال کنند.
بر اساس حکم رئیس جمهور سیزدهم، حسین مظفر به عنوان رئیس و کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر، سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر مجلس یازدهم به عنوان اعضای کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ منصوب شده‌اند.

دیدار اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ با پزشکیان و درخواست تمدید ماموریت + پیشنهادات پزشکیان

کمیته ویژه منتخب رئیس‌جمهور در بررسی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ روز چهارشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۲ بیانیه‌ای را منتشر کرد و در این بیانیه از راه‌اندازی یک سامانه اینترنتی به نشانه https://specialcommittee.ir جهت دسترسی آسان شهروندان برای ثبت هرگونه شکایت و یا ارسال گزارش به کمیته خبر داد. شهروندان می‌توانند گزارشات خود را به ایمیل info@specialcommittee.ir ارسال کنند و یا فرم الکترونیکی ثبت گزارش یا شکایت را تکمیل و ارسال کنند و کد پیگیری دریافت نمایند.
اعضای کمیته در ۲۳ مرداد ۱۴۰۲، دیداری با سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور سیزدهم داشتند و ارایه گزارش نمودند.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳
0
0
بنظرم حداقل باید 50 درصد اعضا رو عوض می کرد. الهیان واقعا چقدر کارایی داره؟ کجا کارایی داشت
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین