پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۹۴۱
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷
چند روز پیش حکم سیدحسین حسینی رئیس سازمان شیلات، مجددا تمدید شد و ایشان تداوم مدیریت بر سازمان شیلات در دولت چهاردهم را نیز خواهند داشت. منتهی شنیدن خبر‌های انعکاسی از جانب ایشان با موضوع شیلات و امنیت غذایی، امنیت غذایی با تکیه بر آب، ارزان سازی و سهولت دسترسی به فرآورده‌های شیلاتی و .. در چهارمین کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی سازمان شیلات ایران، تا اندازه‌ای دور از انتظار بود. سازمان شیلات بالغ بر ۳۰ سال است که ادعا و شعار ارزان سازی محصولات شیلاتی را دارد، عملکردتان کجاست؟ می‌دانید قیمت ماهی در میادین میوه و تره بار چند است و چند برابر قیمت مرغ می‌باشد؟ مصرف کننده عمده محصولات دریایی و آبزیان، کدام دهک‌های جامعه هستند و سازمان شیلات برای پنج دهک اول چه کاری کرده است؟ صحبت کردن با لباس اتو کشیده و فوکل آب شانه کرده، دردی از در‌های مردم را حل نمی‌کند جناب مدیر. شاید وقت آن باشد که از آقای حسینی بپرسیم، سازمان شیلات در دوره تصدی مدیریتی شما در دولت‌های سیزدهم چهاردهم (از دوره ساداتی نژاد معلوم الحال تا نیک بخت و نوری قزلجه)، چه اقدامی برای پنج دهک پائین جامعه انجام داده است (حساب اشتغال ماهیگیران خرد را جدا کنید و به سایر مصادیق بپردازید).

شعارسال: با توجه به آنکه تولید آبزیان نجات دهنده انسان‌ها در سال ۲۰۵۰خواهد بود، تامین امنیت غذایی به آبزیان وابسته است. چهارمین کارگروه تخصصی شیلات و آبزیان ستاد هماهنگی امنیت غذایی در سازمان شیلات ایران، با حضور معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران، معاونان برنامه ریزی و مدیریت منابع، صیدو بنادر ماهیگیری، مدیرکل دفتربهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان، نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور، اتحادیه‌ها و تشکل‌های تولیدی و سایر بخش‌های مرتبط، به بررسی اقدامات انجام شده در خصوص زنجیره تامین آبزیان و محصولات شیلاتی نشست.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات در این جلسه با اعلام آنکه قرار گرفتن پروتئین آبزیان در کنار سایر پروتئین‌ها دارای چالش‌ها و فرصت‌های متفاوتی است، گفت: با تشکیل کمیته امنیت غذایی نقشه راه مشخص ترخواهدشد.

کجاست وعده سی ساله سازمان شیلات برای ارزان سازی محصولات دریایی و امنیت غذایی + مردم مرغ را به زحمت می خرند اخوی

سید حسین حسینی افزود: با تغییر درنوع نگرش مردم باید به سمت آبزی مصرفی حرکت کنیم و در مرحله نخست، فرهنگ سازی انجام شود، ارزان سازی و مصرف آسان آبزیان از دیگر مولفه‌های ضروری در این راستاست. وی ادامه داد: وجود بازار تخصصی آبزیان همراه با کشف قیمت، که علاوه بر دارا بودن انواع محصولات، همیشه دردسترس باشد و خریداران بتوانند مایحتاج خود را همچون سایر پرو تئین‌ها تامین کنند مساله دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. حسینی با اعلام آنکه حیات و ممات تولید، به بازار وابسته است، تصریح کرد: بازار، پیشخوان عرضه آبزیان بوده و بایستی پاسخ گوی سلایق مختلف مخاطبان نیز باشد و عرضه مستقیم تا فرآوری و غذا‌های آماده طبخ را دربرگیرد. وی به کمک سازمان هایی، چون دامپزشکی برای تضمین سلامت آبزیان اشاره کرد و گفت: ایجاد بازار‌های تخصصی، یک ماموریت چندجانبه است و سازمان هایی، چون دامپزشکی در کنار بهره برداران و تولیدکنندگان و سایر بخش‌های خارج از وزارت جهاد همچون سازمان شهرداری ها، برای رسیدن به یک هدف واحدکمک بزرگی خواهند کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین گفت: برای کم کردن فشار بر روی سایر پروتئین‌ها و تامین امنیت غذایی، ضرورت دارد که خیال تولیدکننده و مصرف کننده، راحت باشدکه در راستای آبزی مصرفی، برگزاری جشنواره‌ها در استان‌ها بسیار اثر بخش بوده و علاوه بر آن تبلیغ غذا‌های تهیه شده از آبزیان در برنامه‌های پر مخاطب تلوزیونی، نیز قابل توصیه است. رئیس سازمان شیلات کشور در ادامه با اعلام آنکه تامین امنیت غذایی فقط با کمک آبزیان امکان پذیر خواهد بود، خاطرنشان کرد: آبزیان تا سال ۲۰۵۰ میلادی مردم را از گرسنگی نجات خواهند داد و در حال حاضر بایست به دانش فناوری صادرات، دستیابی به بیوتکنولوژی و تکثیر تعداد بیشتری از آبزیان، تطبیق با الگوی تولیدکشت، تولید غذای ارزان‌تر از سایر پروتئین‌های حیوانی و تکیه براسناد بالادستی برای امنیت غذایی توجه ویژه داشت.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از اقتصاد سرآمد، تاریخ انتشار: 12آذر1403، کدخبر:147010، eghtesadsaramad.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین