پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۳۰۴
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۳
سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، در روز دوشنبه -دوم بهمن ۱۴۰۳- اعلام کرد که طبق آخرین اصلاحات آیین‌نامه رانندگی، آزمون آیین‌نامه برای دارندگان گواهینامه‌های پایه ۲ و ۳ دیگر الزامی نیست. این تغییرات شامل دارندگان گواهینامه‌های ویژه، همچون تراکتور و لودر، نیز می‌شود و آن‌ها نیز از آزمون آیین‌نامه معاف خواهند بود. در این اساس، آزمون تنها برای رانندگان پایه یک، اجباری است. این تغییرات، انتقادات زیادی را توسط گروهی از رانندگان و برخی از تحلیل گران سیستم‌های حمل و نقلی، سبب شده است.

شعارسال: سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، اعلام کرده است که آزمون آیین‌نامه رانندگی حذف شده است. وی توضیح داد که بر اساس آخرین اصلاحات آیین‌نامه که ابلاغ شده، فقط گواهینامه پایه ۱ به آزمون آیین‌نامه نیاز دارد و دارندگان گواهینامه‌های دیگر برای دریافت گواهینامه‌های سایر پایه‌ها دیگر نیازی به شرکت در آزمون آیین‌نامه ندارند. همچنین، حذف آزمون آیین‌نامه شامل گواهینامه‌های ویژه مانند تراکتور و لودر نیز می‌شود.

حذف آزمون آیین نامه رانندگی برای درخواست گواهینامه پایه دو و سه + تداوم حضور آیین نامه برای متقاضیان گواهینامه پایه یک

منتقدین بیان می‌دارند که ضعف آموزش رانندگی به حدی بالاست که اثرات و پیامد‌ها و نشانگان اثباتی ان‌ها را می‌توان به راحتی در خیابان‌ها ملاحظه کرد. در چنین شرایطی، صحبت از حذف آئین نامه دلیل منطقی خاصی نمی‌تواند داشته باشد.
منتقدین می‌گویند که در شرایط عادی و در زمانی که دو تازه راننده به میدان یا چهارراه می‌رسند، نمی‌دانند که باید چه کار کنند و حق با کدامیک است؟ وقتی آزمون آیین‌نامه هم حذف گردیده، مسلما شاهد رانندگانی خواهیم بود که علاوه بر عدم تسلط بر رانندگی، آگاهی و اشرافیت نظری و شناختی کافی درباره حق تقدم، سرعت مجاز، نحوه سبقت گرفتن و. هم ندارند.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین