پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۷۷۶۰
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴
احمدرضا لاهیجان زاده معاون سازمان محیط زیست کشور گفت: ژاپن ۳.۳میلیون دلار برای طرح های نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه و چند تالاب دیگر کمک کرده که بیانگر اهمیت احیای این زیست بوم ارزشمند است.یک میلیون دلار از این کمک متعلق به بخش جهاد کشاورزی و اجرای طرح های کشاورزی پایدار است. در همین رابطه، رضا رحمانی ، دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه و استاندار آذربایجان غربی ، اقناع سازی مردم را گام اصلی احیای دریاچه ارومیه دانست.

شعارسال: احمدرضا لاهیجان زاده، گفت: هم اکنون احیای دریاچه ارومیه یک مطالبه ملی و همگانی است چرا که تمام علاقمندان به محیط زیست علاوه بر شهروندان شمال‌غرب کشور حتی در جنوب غربی ایران هم پیگیر این مسأله هستند و روزانه در این زمینه مکاتباتی داریم. وی بیان کرد: کشور ژاپن ۳.۳میلیون دلار برای طرح‌های نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه و چند تالاب دیگر کمک کرده است که بیانگر اهمیت احیای این زیست بوم ارزشمند است.

کمک ۳/۳ میلیون دلاری ژاپن برای طرح‌های نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه

معاون سازمان محیط زیست کشور افزود: یک میلیون دلار از این کمک متعلق به بخش جهاد کشاورزی و اجرای طرح‌های کشاورزی پایدار است. در ادامه رضا رحمانی، دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه و استاندار آذربایجان غربی، اقناع سازی مردم را گام اصلی احیای دریاچه ارومیه دانست و گفت: جهاد کشاورزی باید بیش از پیش در زمینه احیای دریاچه و تحقق طرح‌های تعریفی در میدان باشد. رحمانی با بیان اینکه باید بیشترین حجم آب رودخانه‌های مشرف به دریاچه ارومیه به بستر آن برسد و فاصله آب تا رودخانه افزایش نیابد، اظهار کرد: لازم است هر گونه اقدام عملیاتی لازم در این زمینه پیگیری و انجام شود و دستگاه‌های متولی لازم است به این مسایل اهتمام بیشتری داشته باشند. وی با تاکید برعزم جدی دولت و همه دستگاه‌ها براحیای دریاچه ارومیه ادامه داد: همه دستگاه‌ها همدل و هماهنگ برای احیای دریاچه ارومیه به عنوان یک مطالبه مهم تلاش می‌کنند. وی اظهار کرد: اولین اقدام فعلی در استان برای ادامه روند اجرایی طرح‌های ستاد احیا جلوگیری از توسعه اراضی کشاورزی در اراضی شیبدار و اصلاح الگوی کشت است که باید جهاد کشاورزی اهتمام ویژه‌ای در این زمینه داشته باشد.
استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه سد سازی در استان متوقف شده است گفت: سد‌های موجود هم در حاضر قابل مدیریت هستند هر چند تمرکز بیشتر بر تامین آب شرب است.

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
بر اساس گزارشات موجود از سال ۱۳۹۵، همکاری ۱۱ کشور برای دریاچه ارومیه ثبت شده که همکاری‌های فنی- تکنولوژیکی تا همکاری‌های مالی داشته اند. از سال ۱۳۹۸، دولت ژاپن بطور منظم حداقل کمکی معادل یک میلیون دلار برای احیای دریاچه ارومیه، تخصیص داده است. «علی ارواحی» در سال ۱۳۹۸ بیان داشت که نزدیک به ۶ میلیون دلار کمک ارزی از دولت ژاپن پس از تشکیل ستاد احیای دریاچه ارومیه، تخیص یافته است.
در سال ۱۴۰۳ مهدی اثنی عشری مدیر طرح حفاظت از تالاب‌های ایران بیان داشت که ۱۰ میلیون دلار کمک ژاپن برای احیای دریاچه ارومیه، دریافت شده است. بخشی از این مبالغ نیز برای خرید تجهیزات و ادوات مورد استفاده قرار گرفته، اما نگاه و رویکرد اصلی بر این بوده که منابع صرف بهبود روش‌های کاری در بخش کشاورزی و تنوع بخشی به معیشت جوامع روستایی شوند.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از دنیای اقتصاد، تاریخ انتشار: 23فروردین1404، کدخبر:4169838، donya-e-eqtesad.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین