پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۹۰۲۸
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۰

ادعای جنجالی ثابتی درباره توافق با تلگرام: پای بابک زنجانی و شرکت نیکاپی درمیان است

امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس ادعاهای تازه‌ای را درباره توافق دولت با تلگرام مطرح کرد و مدعی شد: در متن توافق اخیر ایران با تلگرام آمده که شرکتی به‌نام نیکاپی، مرجع انحصاری تبادلات مالی تلگرام در ایران را برعهده داشته باشد و این شرکت متعلق به بابک زنجانی است.مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس، اعلام کرد که انتظار می‌رود موضوع رفع فیلترینگ تلگرام در هفته جاری نهایی شود. او تأکید کرد: «طبق اطلاعاتی که دارم، مذاکرات خوبی انجام شده و تعهدات لازم و شرایط ما از سوی تلگرام پذیرفته شده است.» . «هیچ راهی جز رفع فیلتر تلگرام و دیگر سکوهای مجازی وجود ندارد.» او ادعاهایی مانند ناامنی واتس‌اپ در جنگ ۱۲ روزه را استدلالی غیرکارشناسی خواند.

شعارسال: امیرحسین ثابتی در جلسه سه‌شنبه (۱۳ آبان ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: بابک زنجانی یکی از معما‌های کشور است و اخیرا مطلع شدم که برای پرداخت بدهی هایش به او فرصت ۲ ماهه داده شده است تا در قبال مقداری رمز ارز و جنس بنجل، بدهی خود را تسویه کند. از دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه می‌خواهیم در این باره محکم بایستند و حق ملت را از فرعون‌ها و قارون‌های داخلی بگیرند. اگر می‌تواند بدهی خود را پرداخت کند در غیر این صورت با وی برخورد شود.

ادعای جنجالی ثابتی درباره توافق با تلگرام: پای بابک زنجانی و شرکت نیکاپی درمیان است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع رفع فیلتر تلگرام افزود: بر اساس جزئیاتی که به دستم رسیده است، همچنان پای بابک زنجانی در میان است. چرا که اصلا موضوع رفع فیلتر مطرح نیست. آقای روحانی و وزیر وقت ایشان آقای آذری جهرمی در سال ۱۳۹۷ تلگرام را فیلتر کردند، در این دولت عنوان می‌کنند که می‌خواهند رفع فیلتر انجام دهند. درحالی که در متن توافق ایران با تلگرام آمده است که شرکت نیکاپی مرجع انحصاری تبادلات مالی تلگرام در ایران است که این شرکت متعلق به بابک زنجانی است. این توافق طبق اصل ۷۷ قانون اساسی باید در مجلس شورای اسلامی رای گیری شود تا فسادی در آن نباشد که قطعا اگر فساد نباشد، به آن رای مثبت خواهیم داد. اما اگر فسادی در آن باشد باید حتما جلوی آن گرفته شود.

تعداد بازدید : 0

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:

مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس، اعلام کرد که انتظار می‌رود موضوع رفع فیلترینگ تلگرام در هفته جاری نهایی شود. او تأکید کرد: «طبق اطلاعاتی که دارم، مذاکرات خوبی انجام شده و تعهدات لازم و شرایط ما از سوی تلگرام پذیرفته شده است.». «هیچ راهی جز رفع فیلتر تلگرام و دیگر سکو‌های مجازی وجود ندارد.» او ادعا‌هایی مانند ناامنی واتس‌اپ در جنگ ۱۲ روزه را استدلالی غیرکارشناسی خواند. پوردهقان همچنین به منافع اقتصادی اشاره کرد و گفت: «سفره‌ای ۵۰ هزار میلیارد تومانی از محل فروش فیلترشکن‌ها پهن شده» و این موضوع دلیل بخشی از مخالفت‌ها با رفع فیلترینگ است.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین