شعار سال: وحید جعفری با اشاره به ضرورت تأمین غذای سالم در راستای جلوگیری از شیوع بسیاری از بیماریها بین اقشار مختلف جامعه، اظهار داشت: سند بهبود کیفیت نان استان برای بازه زمانی پنج ساله از سال 1395 تا 1400 تدوین شده است.
معاون دبیرخانه کارگروه سلامت یزد کاهش 30 درصدی مصرف نمک را از جمله اهداف تدوین سند بهبود کیفیت نان استان دانست و افزود: در این راستا تلاش شده که فعالیتها با بهترین کیفیت و بالاترین کارایی انجام شود.
وی بیان کرد: طبق این سند تمامی مراحل تولید نان از زمان انتخاب بذر گندم، کاشت، کیفیت آرد، حمل آرد، انبارداری، سیلوهای مجهز و سربسته تا مرحله پخت نان، تحت نظارت و پایش کمیتههای اجرایی سند شامل کمیته کشاورزی، صنعت و معدن و مرکز بهداشت استان یزد است.
وی با اشاره به مصرف زیاد نان پرنمک در یزد تصریح کرد: 60 درصد نانواییهای استان، نانواییهای تنوری هستند که در صورت عدم کیفیت آرد مصرفی و به منظور جلوگیری از چسبیدن نان به دیواره تنور، از نمک اضافی استفاده میکنند و این امر از مهمترین دلایل استفاده از نان مصرفی پرنمک در یزد است.
جعفری گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان نمک روزانه و مورد نیاز هر فرد پنج گرم تعیین شده و این در حالی است که این رقم در کشور ما و استان یزد برای هر نفر بین 10 تا 12 گرم است.
با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري تسنیم، تاریخ انتشار: 8 دی 1395، کد مطلب: 1280707:www. tasnimnews.com