پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۱۲۲
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸

قانون شهرداری‌ها نیازمند اصلاح است

نائب رئیس شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به قدیمی بودن قانون شهرداری‌ها بر اصلاح این قانون در اجرای ارتباط با مراکز علمی تاکید کرد.

شعارسال: مسعود تسلیمی روز يكشنبه در کارگاه علمی بهسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده شهری آمل با اعلام اینکه مرکز پژوهش شورای اسلامی شهر آمل در احیا بافت‌های فرسوده تأثیرگذار باشد، اظهار داشت: مرکز پژوهش‌ها برای نخستین بار در سطح شوراهای اسلامی این شهر تأسیس و محلی برای مطالعه و تحقیق ایده‌های مرتبط با شهر است.

وی از عقد قرارداد 130 میلیون تومانی تحت عنوان قرارداد پژوهشی با اساتید و دانشجویان صاحب نظر در مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر آمل خبر داد و گفت: در این مرکز کمیته‌های مختلفی متشکل از اساتید مرتبط با موضوعات مختلف شهری فعال هستند و یکی از نتایج آن موفقیت در جذب مشارکت‌های مردمی است.

تسلیمی با بیان اینکه عملکرد شهرداری‌ها در سنوات گذشته در بازآفرینی و بهسازی بافت‌های فرسوده تاثیرگذار است، یادآور شد: امروز تعامل شورای اسلامی شهرها با دانشگاه‌ها می‌تواند بسیاری از چالش‌های آزمون و خطای مدیریت شهری را از بین ببرد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر آمل, عدم ارتباط شهرداری‌های کشور با دانشگاه‌ها را ناشی از ضعف ساختاری و محدودیت‌های قانونی بیان و عنوان کرد: ارتباط کنونی شهرداری‌ها با دانشگاه‌ها ناشی از روحیه و دغدغه شورا و شهرداری است در حالی که قانون شهرداری‌ها بسیار قدیمی بوده و اصلاح خاصی تاکنون به‌ویژه در ارتباط با مراکز علمی نداشته است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به اینکه اثرات اجتماعی پروژه‌های شهری در روند مدیریت و توسعه شهری بسیار مهم است، بیان کرد: مشارکت مردمی تجربه‌ای است که کشورهای توسعه یافته نتیجه خوبی از آن در توسعه پایدار شهری داشته‌اند.

فرزین محمودی پاتی با تأکید براینکه به دلیل کارهای مثبت و مورد قبول شهروندان در دوره‌های گذشته و اخیر، شهر آمل توانسته در پروژه‌های شهری خود حداکثر مشارکت مردمی را به خود اختصاص دهد، گفت: بازآفرینی بافت قدیم، مطالعه و ساماندهی حاشیه رودخانه هراز و ساماندهی بازار از جمله کارهایی است که هم در پویایی شهر و هم در جذب گردشگر تاثیرگذار است.

وی پیاده محور کردن معابر هسته مرکزی شهر آمل را در راستای حذف آلودگی‌های بصری، زیباسازی و پویا کردن بازار هسته مرکزی شهر عنوان و مطرح کرد: تملک بافت‌ها و خانه‌های قدیمی که اداره میراث فرهنگی و گردشگری توان مالی خرید آن را ندارد از برنامه‌های در دست اقدام شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار خبر 15 آذر 1394، کدمطلب: 935942، www.tasnimnews.com


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین