پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۵۳۲۷۶
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵

گزارش غلط رئیس جمهور از آمار تورم و رشد

حسن روحانی رئیس جمهور که دیروز منتقدانش را به آلزایمر سیاسی متهم کرده بود، امروز به غلط و برخلاف آمار رسمی اعلام کرد، " در این دولت کاهش تورم همراه با رشد برای اولین بار بعد از انقلاب اتفاق افتاده" تا خود را در معرض اتهام آلزایمر اقتصادی قرار دهد.

شعار سال: حسن روحانی رئیس جمهور امروزدر پنجاه وششمین نشست مجمع سالیانه بانک مرکزی، طی سخنانی گفت:" امروز شاهد کاهش تورم و تک رقمی بودن تورم همراه با رشد هستیم که این رقم با توجه به اینکه همراه با رشد است، دستاورد بزرگی است . کاهش تورم همراه با رشد برای اولین بار بعد از انقلاب است."

حسن روحانی در حالی مدعی شده که برای اولین بار پس از انقلاب کاهش تورم همراه با رشد اقتصادی با هم اتفاق افتاده که آمارهای بانک مرکزی خلاف این ادعا را نشان می دهد و از رئیس جمهوری که منتقدان خود را به آلزایمر سیاسی متهم می کند، بعید است، خود را در معرض اتهام آلزایمر اقتصادی قرار دهد. البته ممکن است که مشاوران اقتصادی رئیس جمهور اطلاعات غلط در اختیار وی قرار داده باشند که این مساله هم زیبنده دولت یازدهم نیست.

گزارش های بانک مرکزی از نرخ رشد اقتصادی و نرخ تورم حاکی است، طی ده سال گذشته حداقل در دو مقطع کاهش نرخ تورم با افزایش نرخ رشد اقتصادی همراه بوده است.

در سال 84 نرخ رشد اقتصادی به 5.7 درصد افزایش یافت و نرخ تورم هم به 10.4 درصد کاهش یافت. این در حالی بود که نرخ رشد اقتصادی در سال 83 برابر 4.8 درصد و نرخ تورم هم 15.2 درصد بوده است.

در سال 88 هم نرخ رشد اقتصادی به 3 درصد رسید که در مقایسه با رشد اقتصادی 0.8 درصدی سال 87 بیش از 2.2 درصد رشد داشته است. در عین حال نرخ تورم هم از 25.4 درصد در سال 87 به 10.8 درصد در سال 88 کاهش یافته که افت شدید تورم را به همراه افزایش نرخ رشد اقتصادی در این سال نشان می دهد.





حسن روحانیروز گذشته در نخستین مجمع ملی سلامتبا بیان اینکه زمانی که دولت قبل بر سر کار بود وقتی می‌خواستیم انتقاد کنیم می‌گفتند، دولت را تضعیف نکنید و امروز هم که می‌خواهیم از اقدامات دولت قبل انتقاد کنیم، می‌گویند، کاری به گذشته نداشته باشید و اقدامات دولت خود را بگویید، اظهار داشت: برخی دچار آلزایمر سیاسی هستند و یادشان می‌رود که وضع درمان، قیمت دارو و تجهیزات پزشکی چه وضعی در کشور داشت و برخی داروها و تجهیزات پزشکی به سختی تهیه می‌شد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ 9 اسفند 95، کد مطلب: 1340709: www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین