پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۸۱۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱
تنها زندگی کردن، خطر مرگ در جوانی را مانند چاقی مفرط تا 26 درصد افزایش می‌دهد. یک مطالعه‌ی علمی نشان می دهد که افراد مجرد و تنهای بریتانیایی در زمان ابتلا به سرماخوردگی، احساس درد و ناراحتی بیشتری را تجربه می کنند.
شعارسال: پژوهشگران در این مطالعه دریافتند که افراد بزرگسال تنها، از نشانه های شدیدتری در دوران بیماری شکایت دارند.

تجرد و تنهایی، خطر مرگ در جوانی را مانند چاقی مفرط تا 26 درصد افزایش می‌دهد. پژوهشگران مدعی هستند که افراد تنها از لحاظ جسمی و فکری احساس بدتری دارند و همین امر خطر مرگ در جوانی را مانند چاقی مفرط تا 26 درصد افزایش می‌دهد.

مؤسسات خیریه هشدار می‌دهند، 1.2 میلیون فرد سالمند در انگلستان به طور مزمن، دچار تنهایی هستند. دانشمندان در تلاش برای بررسی تأثیرات احساسات ما روی چگونگی مقابله‌ی سیستم ایمنی بدن با بیماری، 160 فرد بزرگسال را به ویروس سرماخوردگی مبتلا کردند. سپس این افراد، پنج روز در اتاق‌های هتل قرنطینه شدند. افراد شرکت کننده‌ای که از قبل تجرد و احساس تنهایی خود را اعلام کرده بودند، شدیدترین علائم سرماخوردگی را در میان افراد این گروه 160 نفره، تجربه کردند.

در پایان این پژوهش نتیجه‌گیری شد: به عبارت ساده، افراد تنهاتر نسبت به افراد کمتر تنها، احساس بدتری در طول دوران بیماری دارند.

آنجی لیروی (Angie LeRoy)، پژوهشگری از دانشگاه رایس (Rice University ) در تگزاس گفت: تنهایی، مردم را در خطر ابتلا به تمام انواع بیماری‌های جسمانی و مرگ زودرس قرار می‌دهد. اما هیچ حرکتی در نگاه به بیماری‌های حاد اما موقتی مانند سرماخوردگی‌های شایع انجام نشده است که همه‌ی ما نسبت به این نوع از بیماری‌ها، آسیب پذیر هستیم.

این پژوهش که در مجله‌ی هلث سایکولوژی (Health Psychology) منتشر شده است، مشخص کرد که شانس ابتلا به سرماخوردگی در افراد بزرگسال تنها، بیشتر نبوده است؛ اما این افراد در صورت ابتلا به سرماخوردگی، نشانه های شدیدتری را در طول دوران سرماخوردگی تجربه می‌کنند.

متخصصان می‌گویند، پزشکان عمومی باید مقتضیات اجتماعی یک بیمار را در زمان درمان، مد نظر قرار دهند. پژوهشگر همکار، دکتر کریس فاگوندس (Chris Fagundes) گفت: پزشکان باید به طور منظم، عوامل روانی را در همان ابتدای امر، لحاظ کنند. این کار قطعاً به پزشکان کمک خواهد کرد تا عارضه‌ی فرد بیمار را به درستی درک کنند.

فعالان حوزه سلامت روان در اوایل همین ماه هشدار دادند که بریتانیا در معرض یک اپیدمی تنهایی قرار گرفته است.

تحقیق صورت گرفته توسط «کمیسیون جو کاکس» (Jo Cox Commission) در مورد تنهایی نشان می‌دهد که 3 تن از هر 4 تن درگیر عارضه‌ی تنهایی هستند؛ اما چیزی از خود بروز نمی‌دهند و در تنهایی خود از تنهایی رنج می‌برند.

پژوهش ها نشان می‌دهند، 56 درصد از افراد سالمند تنهای بریتانیا، هرگز در مورد احساسات درونی خود با کسی صحبت نمی‌کنند و اکثریت آنها این موضوع را می‌پذیرند که بستگان و دوستان نزدیک آنها در صورت فهمیدن این واقعیت‌، شگفت زده و متعجب خواهند شد.

40 درصد افراد مسن مدعی هستند که آنها گاه همه روز را بدون صحبت با کسی می گذرانند. متخصصان بر این باورند که عوارض تنهایی با عوارض استعمال 15 نخ سیگار در روز برابری می‌کند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری شفاف، تاریخ انتشار: 17 فروردین 1396، کدخبر: ۴۲۲۸۶۰، www.shafaf.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۲
0
0
تو این زمینه اگرم کسی بخواد ازدواج کنه هم نمیتونه راه حل چیه؟ م.ق71
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین