پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۶۴۶۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹

تدوین پروتکل جدید مترو پس از حادثه «طرشت»

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران از اتخاذ تمهیداتی در مترو برای پیشگیری از حوادث مشابه ایستگاه "طرشت" در قالب یک پروتکل خبر داد.

شعار سالسه‌شنبه هفته قبل بود که به دلیل خطای انسانی در ایستگاه متروی طرشت شاهد برخورد دو دستگاه قطار با یکدیگر بودیم و این در حالی است که در بررسی‌ها مشخص شد که راهبر قطار پشتی، دستگاه کنترل‌کننده یا همان ATP را خاموش کرده است و به قطار متوقف شده برخورد می‌کند؛ البته با اینکه راهبر قطار توسط مقامات قضایی بازداشت و برای سیر مراحل قانونی پرونده اش در اختیار مأموران است، اما جای سوال است که چرا راهبر قطار باید دستگاه کنترل کننده هوشمند را خاموش کند و این دستگاه در اختیار راهبر قطار باشد و مرکز کنترل فرماندهی نیز نظارتی بر روی این دستگاه‌ها نداشته باشد. هرچند رییس کمیته عمران شورای شهر می‌گوید که پس از این حادثه تمهیداتی اندیشیده شده که راهبر قطار نتواند به تنهایی در مورد خاموش کردن دستگاه کنترل دهنده تصمیم بگیرد.

اقبال شاکری با اشاره به جلسه عصر روز سه شنبه کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران که با موضوع حادثه مترو "طرشت" برگزار شد، گفت: متاسفانه راهبر قطار در بازجویی‌ها عنوان کرده که می‌دانسته نباید دستگاه ATP را خاموش کند اما به دلیل آنکه فکر می‌کرده دستگاه در حال eror دادن است، آن را خاموش می‌کند و متاسفانه خطای انسانی راهبر قطار حادثه تلخی را رقم می‌زند.

وی با بیان اینکه این راهبر به تازگی دوره‌های آموزشی را طی کرده و وارد خط شده بود و اینگونه نیست که برخی‌ها عنوان می‌کنند راهبر خسته بوده است، تصریح کرد: اگر این حادثه در داخل تونل و یا در حالی که سرعت قطار بیشتر بود اتفاق می‌افتاد، قطعا حوادث بدتری را شاهد بودیم که برهمین اساس شرکت بهره‌برداری مترو موظف شد که تمهیدات خاصی را برای راهبران خود اتخاذ کنند که برهمین اساس مقرر شد ارتباط بیشتری فی‌مابین مرکز فرمان و راهبرها برقرار شود و کنترل ای‌تی‌پی دو طرفه باشد.

رییس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه براساس پروتکل جدید مسوولیت اصلی ATP با راهبر قطار است اما این فرد نمی‌تواند بدون کسب اجازه و اعلام به مرکز فرماندهی آن را خاموش کند، گفت: همچنین از شرکت بهره‌برداری مترو خواسته شد که هشدار و اخطار شدیدی به همه راهبران قطار داده شود تا به هیچ وجه خودسرانه اقدام به خاموش کردن ATP نکنند.

شاکری با بیان اینکه بارها تاکید کردیم که دولت باید سهم خود از محل توسعه مترو و خرید واگن را پرداخت کند تا شاهد چنین حوادثی نباشیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی این مساله را سیاسی می‌کنند در حالی که بهره‌برداری از مترو هزینه‌بر است و شهرداری با چنگ و دندان مترو را نگه داشته است و امیدوارم با تمهیدات اتخاذ شده دیگر شاهد آن نباشیم که خطای انسانی در مترو باعث بروز حوادث اینچنینی شود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: 24 خرداد 1396، کد مطلب: 96032413817:www. isna. ir


خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
0
0
ریشه این موارد را در زمان تست سیستم جستجو کنید. در موقع تست سیستم خطاهایی چند از این دستگاه ها بروز می کند که صرفا جهت تسهیل امور و سرعت بخشی به کارها، به کاربران و لوکومتیو راننان می گویند که به این خطاها چندان توجه نکنید و عادی است. این جریان عادی سازی در ان موقع، تبدیل به فجایعی زیاد در زمان حال می شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
0
0
خطای سیستم ها و کم اهمیت جلوه دادن خطاهای تکراری باعث عدم اعتماد کاربر به سیستم شده و نظر خود را بر سیستم ترجیح می دهد. این نقطه اغاز فاجعه می باشد
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین