وی با بیان اینکه متاسفانه مسوولان این شهر وعده احداث ترمینال را که یکی از مطالبات اصلی مردم است، پشت گوش می اندازند، اعلام کرد: به دلیل کمبود اعتبارات، شهرداری هنوز قادر به حل این معضل نمی باشد.
وی به یکی دیگر از معضلات این شهر اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ملکان به شهر خوشه های طلایی معروف است و این شهر در تولید انگور و صادرات آن معروف است، تاکستان های این شهرستان ۶۵ درصد از انگور آذربایجان شرقی و ۴ درصد از انگور کل کشور را تامین می کند، به طوری که در این شهر، ۱۳/۵ هزار هکتار باغ انگور وجود دارد.
نماینده ملکان در شورای اسلامی استان یاداور شد: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی انگور، کشاورزان تاکستان های این شهر را با مشکل مواجه کرده است، به طوری هر سال زمان برداشت انگور، دلالانی به بازار انگور طمع می کنند.
وی افزود: دلالان انگور با کاهش قیمت انگور در بازار زحمت کشاورزان را به باد می دهند، البته طبق پیگیری های فراوان برای ایجاد صنایع تبدیلی، مقرر شده که سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای ساماندهی و خرید انگور کشاورزان با قیمتی مناسب، تاجری را به این شهر اعزام کند تا از سوء استفاده دلالان به نحوی جلوگیری شود.
پورقاسم در پایان به مشکل آب شرب برخی از روستاهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: برخی از روستاهای این شهرستان با مشکل عدم آب شرب مناسب مواجه هستند و مسوولین آب و فاضلاب روستایی این شهرستان از مشکلات آب شرب روستاها غافل است.
گفتنی است مَلِکانْ (مَلِکْکَنْدی) یکی از شهرهای جنوبغربی استان آذربایجان شرقی و مرکز شهرستان ملکان است. این شهر با ۲۵٬۳۱۲ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۰ خورشیدی بهعنوان دوازدهمین شهر استان شناخته میشود. ملکان در جنوبشرق دریاچهٔ ارومیه و در محل اتصال استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی قرار گرفتهاست. این شهر با وسعت ۱۰۰۷ کیلومتر مربع (۲٫۲ درصد مساحت استان) برسر راه تبریز-میاندوآب و در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مرکز استان واقع شدهاست.
به عقیده برخی از کارشناسان، چون ملکان در گذشته حاکم (ملک) زیادی داشته، از همینروی نام آن را «ملککندی» نهادهاند. به اعتقاد گروهی دیگر، پیشتر یکی از اربابان این شهر «ملکنیا» نام داشته و نام این شهر از نام این ارباب گرفته شدهاست.
با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از پایگاه خبری شبستر نیوز، تاریخ انتشار:27 مرداد1394، کدمطلب: 61030،www.shabestarnews.ir