پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۰۱۸۴
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۴
با این تحریم جدید، "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی باید کشورش را سالانه تنها با 4 میلیون بشکه نفت و 500 هزار بشکه بنزین و گازوئیل، اداره کند.

شعارسال:با این تحریم جدید، "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی باید کشورش را سالانه تنها با 4 میلیون بشکه نفت و 500 هزار بشکه بنزین و گازوئیل، اداره کند.

آزمایش های موشکی پی در پی کره شمالی ، این کشور منزوی را مواجه با یک تحریم نفتی بی سابقه و شدید کرد.

در پی آزمایش های موشکی بالستیک کره شمالی، شورای امنیت ملل متحد دیشب به اتفاق آرا قطعنامه تحریمی جدیدی علیه این کشور را به تصویب رساند که بر اساس آن صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی به کره شمالی به شدت محدود می شود.

بر اساس قطعنامه جدید، دولت کره شمالی تنها مجاز به واردات 4 میلیون بشکه نفت در سال می باشد. این رقم 10 درصد نفت وارداتی کره شمالی است و با تصویب این قطعنامه دولت کره شمالی از نزدیک به 90 درصد از نفت وارداتی خود محروم می شود. همچنین بر طبق این قطعنامه، دولت کره شمالی می تواند تنها در هر سال 500 هزار بشکه فراورده های نفتی نظیر بنزین و گازوئیل وارد کند. کره شمالی نفت و فراوردهای نفتی خود را از چین وارد می کند.

رای مثبت نمایندگان آمریکا و بریتانیا به قطعنامه تحریمی جدید شورای امنیت علیه کره شمالی

همچنین در قطعنامه جدید، ضرب الاجلی دو ساله به کشورها داده شده تا کارگران با تابعیت کره شمالی خود را از کشورهایشان بیرون کنند. با این کار نیز دولت کره شمالی از بخش مهمی از درآمدهای ارزی خود محروم خواهد شد.

بخش عمده کارگران کره شمالی در چین و روسیه فعالیت می کنند و در ماه های گذشته گزارش های مختلفی درباره کار شبانه روزی این کارگران با دستمزدهای ناچیز در پروژه های ساخت اماکن و ورزشگاه های روسیه برای برگزاری جام جهانی 2018 فوتبال در رسانه های جهانی منتشر شده است.

پیش نویس این قطعنامه از سوی ایالات متحده آمریکا تهیه شده بود و دو کشور چین و روسیه به عنوان مهم ترین شرکای اقتصادی کره شمالی نیز به این قطعنامه رای مثبت دادند.

نماینده چین در سازمان ملل رای مثبت همه کشورهای عضو شورای امنیت به این قطعنامه را نشانه موضع واحد جامعه جهانی در قبال توسعه برنامه های تسلیحاتی کره شمالی خوانده است.

با وجود رای مثبت چین به قطعنامه، هنوز معلوم نیست که مهم ترین متحد بین المللی دولت پیونگ یانگ چگونه می خواهد با اجرای این قطعنامه، دست و پای متحد سنتی خود در شرق آسیا را ببندد.

در صورت اجرای این قطعنامه دولت کره شمالی به قدری از لحاظ سوختی در مضیقه خواهد بود که ممکن است به فلج شدن اقتصادی این کشور و حتی مرگ و میر صدها هزار نفر بر اثر کمبود سوخت در سرمای زمستان این کشور بینجامد. کره شمالی بیش از 25 میلیون جمعیت دارد و با تقسیم 4.5 میلیون بشکه نفت و فرآوردهای نفتی بر جمعیت این کشور به ازای تقریبی هر 6 نفر در سال تنها یک بشکه نفت و بنزین مصرف خواهد شد.

این دهمین قطعنامه تحریمی شورای امنیت علیه کره شمالی در قبال برنامه های تسلیحاتی و هسته ای پیونگ یانگ است.

کره شمالی در 29 نوامبر گذشته با شلیک دوربُردترین موشک بالستیک خود به سمت دریای ژاپن، اعلام کرد تمامی خاک ایالات متحده آمریکا تحت پوشش موشک های بالستیک قاره پیمای این کشور است که قابلیت حمل کلاهک هسته ای دارند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت عصر ایران، تاریخ انتشار2دی 96،کدخبر: 580894، www.asriran.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین