پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۰۶۳۲
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۷
دبیر کل انجمن مقاصد گردشگری سلامت و اسپا ترکیه اعلام کرده است این کشور سالانه درآمدی در حدود ۱۵میلیارد دلار از محل جذب گردشگران به محوطه‌های آب گرم طبیعی به‌دست می‌آورد. این درحالی است که طی یکی دو سال اخیر این کشور با افت گردشگران خارجی روبه‌رو بوده اما در سال ۲۰۱۷ توانست این افت را به نوعی جبران کند. طبق آمارها تنها در ۱۰ ماه اول سال‌جاری میلادی، بیش از ۲۹ میلیون گردشگر خارجی به ترکیه سفر کردند که در مقایسه با همین مدت در سال گذشته، ۲۸ درصد رشد داشته و به این ترتیب از رونق گرفتن بازار گردشگری خود بیش از ۲۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است.

شعار سال: دبیر کل انجمن مقاصد گردشگری سلامت و اسپا ترکیه اعلام کرده است این کشور سالانه درآمدی در حدود ۱۵میلیارد دلار از محل جذب گردشگران به محوطه‌های آب گرم طبیعی به‌دست می‌آورد. این درحالی است که طی یکی دو سال اخیر این کشور با افت گردشگران خارجی روبه‌رو بوده اما در سال ۲۰۱۷ توانست این افت را به نوعی جبران کند. طبق آمارها تنها در ۱۰ ماه اول سال‌جاری میلادی، بیش از ۲۹ میلیون گردشگر خارجی به ترکیه سفر کردند که در مقایسه با همین مدت در سال گذشته، ۲۸ درصد رشد داشته و به این ترتیب از رونق گرفتن بازار گردشگری خود بیش از ۲۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است.

به گزارش «ایسنا» از دیلی صباح،ترکیهبیشترین محوطه‌های آب گرم طبیعی را در اروپا دارد و از این حیث در مقام هفتمجهاننیز قرار دارد. این کشور دارای نزدیک به ۱۱۰۰ منبع آب گرم، ۲۶۴ محل مجاز ارائه‌دهنده خدمات اسپا و همچنین حدود ۵۰۰ محل ویژه آب گرم است. با این همه، کارشناسان معتقدند ترکیه برای منفعت بردن بیشتر ازصنعترو بهرشدگردشگری اسپا، باید امکانات بیشتر و مطابق با استانداردهایاتحادیه اروپاایجاد کند. این درحالی است که سالانه شمار زیادی از گردشگران ورودی به ترکیه از کشورهای مختلف برای دریافت خدمات درمانی از محوطه‌های آب‌گرم در ترکیه استفاده می‌کنند و با توجه به افول بازار کشورهای اروپایی، این امکانات به‌ویژه در بازارهای روسیه،خاورمیانهو هند نیز با موفقیت همراه بوده است؛ تاجایی که مهم‌ترین عامل رشدگردشگریورودی به این کشور، سفر بیش از ۵/ ۴ میلیون گردشگر روس به ترکیه عنوان می‌شود.

 توسعه گردشگری آب‌گرم در شرایطی در ترکیه به یکی از انواع قابل‌توجه جذب گردشگر تبدیل شده کهایرانبا وجود پتانسیل‌های قابل ملاحظه در این زمینه، همچنان ضعف‌های چشمگیری در جذبگردشگران داخلی و خارجیدارد. شهرها و روستاهای بسیاری در گوشه گوشه ایران دارای منابع آب‌گرم و آب‌سرد هستند که می‌توانند به‌عنوان بخشی از روند درمانی گردشگران سلامت به کار گرفته شوند. برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهد ایران برای اینکه بتواند سهم درخوری در گردشگریسلامتو توریسم آ‌ب‌درمانی داشته باشد، باید توجه بیشتر و بنیادی‌تری به این بخش داشته باشد و توسعه این حوزه، نیازمند کارهایکارشناسیو تحقیقات علمی، برنامه‌ریزی‌های جامع و بلندمدت و جدیت در اجرا است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت خبری دنیای اقتصاد ، تاریخ انتشار 4دی 96، کدمطلب:۳۳۳۱۱۶۳، www.donya-e-eqtesad.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین