پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 05
کد خبر: ۱۰۰۹۴۸
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵
آمار گمرک بیانگر آن است که در سال جاری، هر ماه به طور میانگین بیش از ۱۱ هزار تن دانه آفتابگردان به کشور وارد شده و بابت این حجم واردات، هر ماه ۹.۹۵۱.۰۵۴ دلار، ارز از کشور خارج شده است.

شعار سال: بر اساس آمار گمرک،واردات دانه آفتابگردان به کشور در دولت کنونی نسبت به دولت دهم ۴۰۰ درصد (۵ برابر) بیشتر شده است.

آمار گمرک بیانگر آن است که در سال جاری، هر ماه به طور میانگین بیش از ۱۱ هزار تن دانه آفتابگردان به کشور وارد شده و بابت این حجم واردات، هر ماه ۹.۹۵۱.۰۵۴ دلار، ارز از کشور خارج شده است.

این در حالی است که در آخرین سال عملکرد دولت قبل (دولت دهم) میزان واردات دانه آفتابگردان کمتر از یک پنجم حجم واردات این کالای مصرفی در دولت روحانی بود. در سال ۱۳۹۱ هر ماه ۲.۲۰۹ تن دانه آفتابگردان به ارزش ۲.۴۱۲.۲۷۵ دلار وارد کشور شده بود.

آنچه سبب نگرانی بیشتر نسبت به موج واردات کالاهای مصرفی به کشور شده این است که فقط در هفت ماه سال جاری چند برابر کل سال ۱۳۹۱ در دولت دهم، دانه آفتابگردان به کشور وارد شده است.

نکته قابل تامل دیگر آنکه در سال ۱۳۹۶ دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ایران اقدام به واردات دانه آفتابگردان از اتیوپی، سودان، افغانستان، امارات، اوکراین، آمریکا، آذربایجان، بلژیک، بلغارستان، پاکستان، ترکیه، چین، دانمارک، سوئیس، روسیه، فرانسه، قزاستان و هند کرده است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازسایت خبری تحلیلی مشرق ، تاریخ انتشار 4دی 96، کدمطلب:801977، www.mashreghnews.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین