پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۱۰۳۰۹۱
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه رفتار، عمل و حرف دولتی ها با هم تناقض دارد، گفت: دولت عملا به دنبال افزایش قیمت ها و گرانیهاست و سیاست های دولت هم همین را نشان می دهد اما در حرف می گویند ما مخالفیم.

شعار سال: سید حسن نقوی حسینی نماینده ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ادعاهای رئیس جمهور و سخنگوی دولت مبنی بر اینکه دولت با گرانی ها مخالف است و اجازه نمی دهد مردم زیر فشار گرانی و تورم زندگی کنند، گفت: اگرآاقایان صداقت دارند و درست می گویند پس چرا در لایحه بودجه پیشنهادی سال 97 درآمد 17 هزار و 400 میلیارد تومانی را پیش بینی کردند.

وی افزود: بر اساس لایحه مذکور دولت به دنبال افزایش قیمت های حامل های انرژی است که می خواهند قیمت برخی حامل ها مثل بنزین را 50 درصد و قیمت برخی دیگر را تا 100 درصد افزایش دهند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: افزایش قیمت سوخت نه تنها بر زندگی مردم تاثیر منفی دارد بلکه باعث افزایش قیمت اقلام مصرفی و مورد نیاز مردم هم می شود.

نقوی حسینی افزود: آقای روحانی رئیس جمهور مرتب در نطق ها و وعده های انتخاباتی می گفت که ملاک سنجش تورم در جامعه، آمار و ارقام نیست بلکه ملاک جیب مردم است. سوال این است چرا روحانی الان به جیب مردم نگاه نمی کند.

وی با اشاره به گرانی تخم مرغ و لبنیات در روزهای گذشته تصریح کرد: در سال جاری در سه مرحله شاهد گرانی لبنیات بودیم که در مجموع بالای 20 درصد این قیمت ها افزایش داشت.

نماینده ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به این افزایش قیمت ها، سوال این است که آیا تورم تک رقمی است؟. اگر قیمت سوخت بین 50 تا 100 درصد افزایش یابد، باز تورم تک رقمی خواهد بود؟.

نقوی حسینی اضافه کرد: در زمینه گرانیها ما نمی دانیم که آیا باید قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟.

وی با اشاره به اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه قیمت سوخت به نصف قیمت جهانی نمی رسد، گفت: قیمت جهانی کالاها و خدمات را باید با درآمد سرانه یک کشور در نظر گرفت. آقایان پاسخ دهند آیا درآمد مردم ما به اندازه درآمد جهانی است؟.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه متاسفانه دولتی ها صداقت ندارند چرا که فقط در حد حرف با گرانی ها مخالفت می کنند، افزود: زندگی مردم توان و کشش فشار اقتصادی را ندارد و مجلس با گرانی ها مخالف است.

محمدباقر نوبخت اخیرا در نشست خبری با خبرنگاران گفت: دولت مگر اجازه می دهد که مردم زیر بار تورم و گرانی زندگی کنند؟ دولت امسال هم مثل سال های گذشته خود را موظف می داند در برابر تورم و افزایش نرخ ارز مقاومت کند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از جامعه خبری تحلیلی الف، تاریخ 17 دی 96، کد مطلب: 3961017135: www.alef.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین