پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۷۶۴۱
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۷
یک مقام مسئول در معاونت علمی و فناوری از ارتقای تکنولوژی تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران خبر داد و گفت: استفاده از این تجهیزات باعث شده در واردات صرفه جویی شود.
شعارسال: دکتر محمود شیخ زین الدین رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران اظهار کرد: این نمایشگاه  که عملا تبدیل به یک پلتفرم تعامل خریداران و فروشندگان این محصولات شده شاید  تنها نمونه فعالیت کشور توسط  معاونت علمی در اقتصاد دانش بنیان است که  به بحث تحریک تقاضای محصولات دانش بنیان می پردازد و سایر استراتژیهای کشور عمدتا معطوف به عرضه  است.

وی با بیان اینکه ما هیچ مدل تحریک تقاضای موفقی به این صورت نداریم، خاطر نشان کرد: مهمترین مشکل شرکت های دانش بنیان ایجاد بازار است که این نمایشگاه به گواه آمار فعالیتهای انجام شده در تحریک تقاضای محصولات دانش بنیان عرضه شده تاثیر جدی داشته است.

شیخ زین الدین عنوان کرد: نمایشگاه ساخت ایران از سال ۹۲ تا کنون شروع به کار کرده است که بر اساس آخرین آمار، در اولین سال، هزار و ۴۲۵ مدل شرکت در این نمایشگاه حاضر شده اند.

وی با اشاره به آمار تعداد محصولات حاضر در نمایشگاه ساخت ایران که در زمینه تجهیزات آزمایشگاهی است، بیان داشت: در سال ۹۶ حاضرین نمایشگاه، به ۹ هزار و ۹۴۵ مدل شرکت رسیده و این تعداد در مقایسه با ۴ سال گذشته، چندین برابر شده است؛ همچنین تعداد ۱۲۰ شرکت متقاضی حضور در نمایشگاه بودند که اکنون به ۳۷۰ شرکت رسیده است.

به گفته معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ، سرجمع از سال ۹۲ تا کنون به واسطه نمایشگاه ساخت ایران که مختص تجهیزات آزمایشگاهی است، ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات به دانشگاهها و مراکز علمی فروخته شد.

وی تاکید داشت: اگر میخواستیم این تجهیزات آزمایشگاهی را از خارج خریداری کنیم حداقل باید ۱۶۰۰ میلیارد تومان هزینه برای واردات آن هزینه می شد.

رئیس نمایشگاه تجهیزات ساخت داخل با اشاره به مزیت های برگزاری این نمایشگاه در فروش محصولات ساخت داخل افزود: تجهیزات این نمایشگاه، ایرانی و ساخت محققان شرکت های دانش بنیان هستند که دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی مخاطب آن هستند؛ از این رو دانشگاهها و چنین مراکزی از تجهیزات ساخت کشور با کمترین هزینه تجهیز می شوند.

وی ادامه داد: این نشان می دهد تکنولوژی ساخت تجهیزات آزمایشگاه در کشور پیشرفت کرده و برای فارغ التحصیلان دانشگاهی درشرکت های دانش بنیان اشتغال و برای محصولاتشان بازار ایجاد شده است.

شیخ زین الدین با تاکید بر اینکه شرکت ها همواره در صدد هستند تا محصول خود را ارتقا دهند، افزود: طی این ۴ سال سطح تکنولوژی تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل افزایش یافته که در سطوح مختلف مورد حمایت معاونت علمی و فناوری برای حضور در نمایشگاه قرار می گیرند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 3فروردین 1397، کدخبر:  4255448  ،www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۴
0
0
ما حتی اگر در همه زمینه ها خودکفا هم بشویم این سودجویان و دلالان دوست دارند کالاهایی بی ارزش را به داخل کشور وارد کنند
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۴
0
0
انشالله که بتونیم واردات رو به کشورمون امسال کمتر از سال های پیش کنیم
ن.ف83
ناشناس
United States
۰۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
0
0
اقتصاد پایدار یک اقتصاد دانش بنیان است اکثر کشور ها در این زمینه کمبود علم را علت عدم توانایی میدانند ولی در کشورر ما کمبود حمایت از دانشمندان ما دلیل عدم موفقیت است
س.د۷۶
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۷
0
0
هرچه قدر ما بتونیم در زمینه های علمی جلوی واردات رو بگیریم به سمت استقلال بیشتر پیش میریم که این مارو از متکی بودن و ترس از تحریم ها باز میداره
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین