پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۱۳۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۲
اسفند سال گذشته روح‌الامینی شاکی پرونده سعید مرتضوی در ماجرای کهریزک از ابلاغ حکم دو سال حبس دادستان سابق تهران خبرداده بود، اما وی روز گذشته از اجرا نشدن این حکم خبرداد.

شعار سال: خراسان نوشت: اسفند سال گذشته روح‌الامینی شاکی پرونده سعید مرتضوی در ماجرای کهریزک از ابلاغ حکم دو سال حبس دادستان سابق تهران خبرداده بود، اما وی روز گذشته در گفت و گو با خراسان از اجرا نشدن این حکم خبرداد.

البته اسفند ماه 96 برخی رسانه ها از صدور حکم جلب مرتضوی خبرداده بودند، خبری که تایید رسمی نشد و حتی سعید مرتضوی در جوابیه ای نوشت: «تا به حال از طرف اجرای احکام هیچ گونه احضار یا دعوتی از این جانب یا ضامن به عمل نیامده است. بنابراین چنان چه بدون طی مراحل آیین دادرسی اقدامی هم صورت گرفته باشد این جانب از آن بی اطلاع بوده و خلاف قانون و رویه معمول در اجرای احکام و آیین دادرسی عمل شده است.» مرتضوی در پرونده کهریزک به اتهام معاونت در قتل به دو سال حبس محکوم شده است.

مقامات قضایی نیز تاکنون درباره این موضوع اظهارنظر صریح نکرده اند و تنها اسماعیلی رئیس کل دادگستری تهران اسفند سال گذشته بدون اشاره به این که حکم مرتضوی در چه وضعیتی است، به صورت کلی روند اجرای احکام را توضیح داده بود. وی گفته بود: «ابتدائا فرد احضار می‌شود، اگر با احضار حضور پیدا نکرد دادسرا برای جلب محکوم علیه به منظور اجرای دادنامه اقدام می‌کند

این درحالی است که با گذشت بیش از یک ماه هنوز خبری از اجرای حکم مرتضوی منتشر نشده است. دراین باره یک منبع مطلع از تحت مراقبت بودن مرتضوی خبر داد و به خبرنگار خراسان گفت: قوه قضاییه در زمان خودش این کار را انجام می دهد. وی اکنون تحت نظر است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، تاریخ 21 فروردین 97، کد مطلب: 402634: www.entekhab.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
0
0
موقعش دیگه کیه وقتی که حکم داده شده؟
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین