پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: ۱۲۲۴۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۶:۱۵
کاربران خبرآنلاین دلایل متعددی را برای اعلام مخالفت خود با افزایش سقف تسهیلات به دویست میلیون تومان اعلام کردند.
شعارسال: آیا تسهیلات دویست میلیون تومانی می‌تواند بازار مسکن را از رکود خارج کند؟ این سئوالی بود که خبرآنلاین از کاربران خود پرسیده بود.

افزایش سقف تسهیلات مسکن ادامه همان سیاستی است که طی سال‌های گذشته از سوی عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تلاش برای پوشش حداقل ۵۰ درصدی وام مسکن از هزینه خرید یک آپارتمان مصرفی مورد تاکید قرار داشته است.

مرتضی یکی از کاربران خبرآنلاین در پاسخ به این سئوال گفته است: تا زمانی که مالیات برای خرید خانه چندم وضع نشود این کار فقط به نفع دلالان خواهد بود خانه را گرانتر می کنند به اندازه ی همان وام و ما فقط باید قسط بیشتری بدهیم. این نکته بسیار ساده است و واقعا باعث تعجب است که دولتمردان ندانند.

کاربر دیگری معتقد است: "خیر ازچاله درآمدن وبه چاه افتادن است 200میلیون میگیری 350میلیون پس میدی با کدام کار ودرآمد؟"

فرهاد نیز گفته است:" از صددرصد فروش ساختمان، ٦٠٪؜ هزينه ملك و مصالح ميشه، ٤٠٪؜ هم سود سازنده از سودش هرگز كم نميكنه، خونه هاي لوكس حاشيه سود بالاي ٥٠٪؜ داره، مثل ماشين هاي لوكس كه بيشترين حاشيه سود تا بيش از ١٠٠٪؜ رو دارن، دليل تجملي كه از سوي اقازاده ها تزريق شده در مملكت، حاشيه سود بالاي اونه كه در انحصار اونهاست. در اين اقتصاد مريض هيچ سودي وجود نداره، اگر هم سودي هست، با چاه نفت و انحصاره كه مشخصه دست كيا هست. "

برخی دیگر نیز به استناد اقساط این تسهیلات تاکید کرده اند که پرداخت آن موجبات رشد قیمت مسکن را فراهم می کند . مهرداد در این خصوص می گوید: تحرک ایجاد میکند، اما نه برای قشر فقیر جامعه ، حداقل ماهی 4 و 5 تومن باید دربیاری بتونی جواب بدی. هر طور حساب کتاب میکنم نه کارگر میتونه و نه کارمند عادی .

یکی دیگر از کاربران گفته است: روش افزایش وام مسکن از ۲۰میلیون تا ۱۶۰ میلیون طی مقاطع زمانی که رکود بوده افزایش یافته و اثر بخشی خود را از دست داده به چند علت؛ یک- قدرت خرید مردم افزایش نیافته. دو - عدم نظارت بر قیمت مسکن و نبود متولی کنترل بازار مسکن . سه- عدم برنامه ریزی دولت در جهت طرح مسکن اجتماعی و باز آفرینی بافت فرسوده که هنوز عملیاتی نشده است. چهار- سوداگری مسکن که باعث شد به علت افزایش ارز قیمت مسکن تا حدود ۴۰درصد افزایش یابداگر کلیه موارد بالا عملیاتی شود نیاز به افزایش نقدینگی در مسکن نخواهیم بود. "

نظر یکی دیگر از کابران نیز به این شرح بود: "ما که با وام 200 میلیونی و 100 میلیون پول ودیعه مون نزد صاحبخانه نمی تونیم خانه بخریم. پس لطفا وام ندید تا اجاره ها بالا نره. همه جای دنیا از سن خانه که می گذره قیمتش پایین میاد و اجاره ثابت می مونه و فقط در ایرانه که اجاره ها هر سال و نمی دونیم چرا بالا می ره. می گن مسکن در رکود است و 2 میلیون واحد خالی داریم اما از اون طرف قیمت می‌ره بالا. اول این تناقضات را حل کنید و نمی خواد وام بدید. همینکه اجاره خونه مون هر سال نره بالا خونه خریدن پیشکش مون. "

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین ، تاریخ انتشار: 27 فروردین 1397 ، کدخبر: 770120 ، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Norway
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
0
0
این مقدار اگر به متقاضیان تعلق بگیرد که بسیار خوب میشود و مشکلی برای تامین مسکن وجود نخواهد داشت
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین