پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۵۹۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰
رئیس ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی، گفت: بیش از ۷۰ درصد زنجیره تامین مکمل های ورزشی در کشور، قابل اطمینان نیست.

شعار سال: دکتر عباس کبریایی زاده روز سه شنبه در ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی، اظهارداشت: برگزاری این همایش از ابتدا با این دغدغه شروع شد که بیش از نیمی از مکمل های مصرفی در ایران، به لحاظ کیفیت و کارایی قابل اطمینان نیستند.

وی با عنوان این مطلب که احراز کیفیت مکمل ها بعد از تولید خیلی آسان نیست، افزود: امکان رصد مکمل ها در سطح عرضه خیلی آسان نیست.

کبریایی زاده بر ترویج مصرف منطقی مکمل ها در کشور تاکید کرد و گفت: بالاترین میزان مصرف مکمل ها در گروه کودکان و زنان شیرده است، از همین رو باید مراقب کیفیت و کارایی مکمل های مصرفی در این گروه های آسیب پذیر بود.

وی با ابراز نگرانی از کیفیت و سلامت مکمل های ورزشی در کشور، افزود: بیش از ۷۰ درصد زنجیره تامین مکمل های ورزشی در کشور قابل اطمینان نیست.

کبریایی زاده از کم کاری وزارت ورزش در ساماندهی مکمل های ورزشی گلایه کرد و گفت: زیبنده نظام سلامت نیست که مکمل های ورزشی در صندوق عقب ماشین ها و پستوی باشگاه ها عرضه شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 29 خرداد 97، کد مطلب: 4324488: www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۴
0
0
جوانان باید با پشتکار و تلاش خود اندامی ورزشی برای خود بسازند نه این که با استفاده از این مکمل ها راهه صد ساله را یک شبه طی کنند
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین