پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۱۸۱۸
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
طراحی ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد در زمینی به مساحت ۲۸۳۵٫۸۸ مترمربع، حاصل تجمیع چهار پلاک واقع در حد فاصل خیابان‌های میرداماد و دامن افشار، صورت گرفته است. تعداد طبقات پیشنهادشده برای این طرح، ۲۰ طبقه روی طبقه همکف و ۸ طبقه زیرزمین است.
شعار سال: طراحی ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد در زمینی به مساحت ۲۸۳۵٫۸۸ مترمربع، حاصل تجمیع چهار پلاک واقع در حد فاصل خیابان‌های میرداماد و دامن افشار، صورت گرفته است. تعداد طبقات پیشنهادشده برای این طرح، ۲۰ طبقه روی طبقه همکف و ۸ طبقه زیرزمین است. لازم به ذکر است که در حال حاضر، ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد (دارای ۱۰ طبقه) در کنار سایت مورد نظر موجود است و اتصال آن به ساختمان جدید، از لحاظ بصری و عملکردی، در برنامه طراحی وجود داشته است.


معماری ساختمان اداری مرکزی بانک پاسارگاد،طراحی نمای ساختمان اداری

عنوان پروژه: ساختمان مرکزی بانک پاسارگاد
معمار: شرکت مهندسین مشاور BNS (بَهَمبَر نوین ساز)
موقعیت: تهران، ایران
تاریخ: ۱۳۹۲
مساحت: ۴۷،۰۰۰ مترمربع
وضعیت: رتبه اول
کارفرما: بانک پاسارگاد
تیم طراحی: فرناز بخشی، آذین سلطانی، فرشاد کازرونی
همکاران طراحی: ماهان مهرورز، سیاوش قربانی، نیلوفر قربانی، گلناز جمشیدی، ستاره صدقی، شهاب تولیت کاشانی، آناهیتا علی‌عسگریان
مشاوران سازه: بهرنگ بنی‌آدم، هومن فرخی، رضا سلامیان، مجید سفیدگران
مشاور تاسیسات الکتریکی: فرشاد شکیبی
مشاور تاسیسات مکانیکی: پدرام صائمی‌فرد



از اهداف مهم مطرح‌شده در طراحی شهری این پروژه، ارتباط مستقیم آن با شهر است. در این راستا، از طریق ایجاد یک پلازای شهری در زیر ساختمان بانک، تداوم حرکت پیاده بین خیابان میرداماد و خیابان دامن افشار تحقق می‌یابد که این مهم، با در نظرگرفتن فضاهایی چون شعبه شبانه‌روزی، کافه‌بانک و همچنین خدمات مکمل تکمیل می‌شود. از سوی دیگر، در جبهه جنوبی ساختمان مرتفع بانک، با ایجاد بام‌های سبز در حجم، نمایی متفاوت برای بافت مسکونی و ساختمان‌های پشت فراهم می‌شود. شکاف موجود در حجم در طبقات فوقانی، همانند نشانه‌ای از شریان‌های اطراف قابل مشاهده است که تاکید بیشتر بر حضور ساختمان بانک در شهر است.

طراحی فضاهای داخلی با توجه به تقسیم‌بندی طبقات به سه بخش اصلی مدیریتی، کارمندی و فضاهای میانی به صورت فضاهای باز اداری، صورت گرفته است. فضاهای میانی شامل فضاهای عملکردی، وُیدها و پل‌های ارتباطی هستند که در طول هسته عمودی مرکزی، به صورتی انعطاف‌پذیر، به روی یکدیگر می‌لغزند و فرصتی را برای ایجاد فضاهای منعطف، در قالب فضاهای سبز، تعاملات اجتماعی کارکنان، آموزش، جلسات و … فراهم می‌سازند.

راهبردهای تحقق معماری سبز:
ـ استفاده از فضاهای سبز در قالب بام‌های سبز، پلازای عمومی سبز و فضاهای سبز داخلی
ـ استفاده از نمای دو پوسته در جهت کنترل تابش نور، باد و صوت
ـ بهره‌گیری از هسته مرکزی میانی، برای ایجاد ارتباط سبز عمودی در طبقات، در قالب فضاهای اداری سبز


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خط معمار، تاریخ انتشار 31 شهریور 1394، کدخبر: -، archline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین