شعارسال: عیسی منصوری در برنامه تلویزیونی شب گذشته با تاکید بر اینکه نبود تطابق میان تعداد نیروی ماهر و نیاز صنایع از مشکلات اشتغالزایی است، افزود: متاسفانه در قانونگذاری و سیاستگذاریهای کشور کمتر به موضوع ظرفیتهای اشتغال توجه شده است.
وی تصریح کرد: اولویت دولت یازدهم رشد فراگیر اقتصادی همراه با اشتغال و کاهش فقر است و بر همین اساس اقدامات ایجاد نظام جامع اطلاعات بازار کار از ابتدای امسال آغاز شده است.
منصوری با تاکید بر اینکه بر اساس تجارب 2 دهه اخیر دنیا و تجربه 15 ساله ایران رشد اقتصادی همواره با اشتغالزایی همراه نبوده است، ادامه داد: زمانی که زمانی که طرحهای عمرانی اجرا و ظرفیت بخش خصوصی فعال شود، اشتغال ایجاد خواهد شد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار با تاکید بر اینکه طرحهایی با محوریت گردشگری سرعت دو و نیم برابری اشتغالزایی در مقایسه با دیگر زمینهها دارد، بیان کرد: طرحهای گردشگری با محوریت گردشگری مذهبی و طبیعتگردی از 6 ماه گذشته در استان سمنان اجرا میشود و نتایج خوبی داشته است.
همچنین نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه اشتغال دولتی موجب گسترش بیکاری در کشور شده است، گفت: سهم دولت در تولید ناخالص ملی 60 درصد است در حالیکه 84 درصد اشتغال کشور را بخش خصوصی ایجاد کرده است.
پدرام سلطانی افزود: بخش کشاورزی 10 درصد تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده است و 20 درصد اشتغالزایی دارد.
وی با تاکید بر اینکه نرخ مشارکت در 10 سال گذشته از 43 درصد به 37 درصد کاهش یافته است، بیان کرد: این آمار در استانهای محروم و مرزی پایینتر از دیگر مناطق کشور است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه در جذب دانشجو از سوی دانشگاهها باید نیازسنجی بازار کار صورت گیرد، عنوان کرد: دانشگاهها به مراکز تولید بیکارانی با مهارتهای پایین که توقع بالایی از بازار کار دارند، تبدیل شده است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا)، تاريخ انتشار: 27 فروردین 1395، کد خبر: 96368، www. ana.ir