پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۱۵۲۴۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶
رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، هفتم شهریورماه به مناسبت هفته دولت با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند و ایشان نیز در سخنانی با محوریت موضوعات اقتصادی در «بیانی هنرمندانه» به ارائه پیشنهادات و توصیه‌هایی در عرصه اقتصادی پرداختند.

شعار سالرئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، هفتم شهریورماه به مناسبت هفته دولت با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند و ایشان نیز در سخنانی با محوریت موضوعات اقتصادی در «بیانی هنرمندانه» به ارائه پیشنهادات و توصیه‌هایی در عرصه اقتصادی پرداختند.

 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیانات‌شان خطاب به اعضای دولت تاکید کردند که در زمینه اقتصاد باید قوی، پرحجم و با کیفیت کار کرد و مسئولان اقتصادی در حل مشکلات مردم شب و روز نشناسند.

ایشان در بخشی از بیانات‌شان با تأکید بر این‌که دولت توانایی مدیریت اقتصادی کشور را دارد، خاطرنشان کردند: لازمه چنین مدیریت اقتصادی، اهتمام جدی، ورود مجاهدانه در وسط میدان و نظارت کامل و مستمر به منظور بستن منافذ فساد است تا دیگر نیازی به برخورد قوه قضاییه نباشد.

خلاصه بیانات ایشان را در ۱۴ بند به شرح زیر می‌توان برشمرد.

۱. هدف از تشکیل جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه، تمرکز بر مسائل اصلی اقتصادی و هماهنگی جهت حل سریع‌تر آن‌هاست و بر همین اساس باید در این جلسات، از طریق گفت‌وگو و رایزنی، نقاط اشتراک را افزایش داد.

۲.در زمینه اقتصادی باید قوی و پُر حجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد که همه این موارد امکان پذیر و شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بن‌بست نداریم.

۳. حجم و کیفیت فعالیت و عملکرد مسئولان اقتصادی کشور باید به‌گونه ای باشد که شب و روز نشناسند و محور فعالیت‌ها هم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد که اساس آن تکیه بر تولید داخلی است.

۴. موضوع تولید داخل و برطرف کردن مشکلات آن یکی از مسائل مهمی است که باید در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه بر آن تمرکز شود.

۵. مشکلات تولید، راه حل دارد و اقتصاددانها نیز برای آن راهکار ارائه داده اند که اگر به آنها عمل شود، معیشت مردم که اکنون بخش مهمی از جامعه دچار مشکل هستند، بهبود خواهد یافت.

۶. تلاش همه جانبه ای برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه ها و یا زیر ظرفیت کار کردن آنها انجام گیرد.

۷. باز کردن میدان برای فعالان سالمِ اقتصادی و جوانان مبتکر و پرتلاش و برطرف کردن موانع و بهبود فضای کسب و کار» و همچنین «بستن منافذ فساد و برخورد با مفسد» دو رکن مهم مدیریت اقتصادی کشور است.

۸. باید ثبات و آرامش برای فعال اقتصادی تأمین شود تا بتواند برای آینده خود برنامه ریزی کند.

۹ .وقتی قرار است ارز تخصیص داده و یا وارد بازار شود، این کار باید با چشم باز انجام شود و اینگونه نباشد که در این شرایط سخت کشور، چند میلیارد دلار به دست عده ای بیفتد که آن را یا قاچاق کنند و یا به اسم واردات کالا به مصارف دیگر برسانند یا اینکه برای مسافرتهای تفریحی خارجی اختصاص یابد.

۱۰ .کمبود برخی اقلام و کالاها در مقاطعی خاص تصنعی و نوعی خرابکاری است، باید با چشمان باز اینگونه کارها را تحت نظر داشته باشید و با آنها مقابله کنید.

۱۱.ایران که جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نفت جهان است، چرا باید بنزین وارد کند؟ در حالی که می توان با ساخت پالایشگاه و تولید و حتی صدور فرآورده های نفتی از نعمت بزرگ ذخائر نفتی، استفاده صحیح کرد. / وزارت نفت و دیگر مسئولان دولتی راه‌های کاهش مصرف بنزین را پیگیری کنند.

۱۲ اجرای صحیح و کامل سیاستهای اصل ۴۴ و استفاده از تجار، تولیدگران، صنعتگران، قطعه سازان و دیگر اجزای بخش خصوصی در مدیریت اقتصادی و پیشرفت کشور قطعاً مؤثر خواهد بود.

۱۳. نقدینگی سرگردان به هر سو که برود (سکه، ارز، مسکن یا هر زمینه دیگر) ویرانگر خواهد بود و باید مجموعه ای تمام وقت، فعال و جهادی مسئول کنترل و مدیریت آن شود.

۱۴ .بانک مرکزی باید با نظارت کامل و دقیق مانع بروز مشکلاتی نظیر مسائل سپرده‌گذاران برخی بانکها و مؤسسات مالی شود.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 8 شهریور 97، کدمطلب: 97060703902، www.isna.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۸
0
0
ا.ف75
واقعا تو هیچ بحرانی نشد که ریاست جمهوری رو حمایت نکنن و بهشون با نهایت حس پدرانه کمک نکنن..داشتن همچین رهبری نعمته
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین