او گفت: تعداد 215 فقره پرونده از 448 پرونده مختومه شده است و متخلفین هم به پرداخت 28 میلیارد و 730 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدند.
رایگانی گفت: طبق ارزش ریالی، مهمترین پرونده های ما در رده اول مربوط به آهن و میلگرد بود که استان های آذربایجان شرقی، اصفهان و کرمانشاه بیشترین تخلفات را در این حوزه دارا بودند.
او در ادامه گفت: لوازم خانگی، برنج و اقلام خوراکی و لوازم یدکی خودرو در رده های بعدی قرار دارند که استان های تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان،کرمانشاه و فارس در این حوزه بیشترین تخلفات را دارا هستند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: راه های شناسایی محتکران و تشکیل پرونده از چند طریق تشکیل می شود، یکی اعلام تخلف احتکار از طرف سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان (تولید کنندگان عمده کشور) است.
او افزود: بخش دیگر گزارش هایی که از طریق ادارات کل صنعت، معدن و تجارت به ادارات کل تعزیرات استان ها می رسد و بخش دیگر اتحادیه ها و اصناف است و بخش عمده آن به واسطه گزارش های مردمی که به دستگاه های کاشف می دهند، شناسایی می شود.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی فرارو ، تاریخ انتشار 14 شهریور 97، کدمطلب: 373132 ،www.fararu.com
م.ا75