شعارسال: نعیم امامی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۰۰ نفر در بخش معدن چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۸۲ معدن در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
وی بیان کرد: ۶۰ درصد معادن چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
۱۸۰۰ نفر در بخش معدن چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۴۰ درصد معادن چهارمحال و بختیاری راکد هستند، بیان کرد: این معادن به خاطر رکود در صنعت ساختمان تعطیل شده اند.
وی اظهار داشت: ۹۸۰ میلیون تن ذخیره معادن چهارمحال و بختیاری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سالانه حدود پنج میلیون تن انواع مواد معدنی در چهارمحال و بختیاری تولید می شود.
وی بیان کرد: بخش معادن از مهمترین بخش های توسعه ای در این استان به شمار می رود که توسعه ان مورد توجه قرار گرفته است.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار: 17 شهریور 1397 ، کد خبر: 4396817 ، www.mehrnews.com