شعارسال: سید حامد برکاتی، برنامههای وزارتخانه در چهار مقطع را چنین توضیح داد: ما سه ارزیابی را در پایههای چهارم، هفتم و دهم در زمینه سلامت بینایی، شنوایی، قلب و عروق، سلامت روان و... انجام میدهیم.
به گفته وی ۵.۶ درصد دچار عیوب انکساری، ۱.۵ درصد اختلالات شنوایی و ۱.۵ درصد انحنای ستون فقرات هستند.
برکاتی افزود: متأسفانه سه درصد دانشآموزان در بدو ورود به مدرسه دچار اختلالات رفتاری هستند و ۹ درصد دانشآموزان در بدو ورود به مدرسه، چاق بوده و ۱۳ درصد اضافه وزن دارند. وی در ادامه افزود: ۴۳ درصد از دانشآموزان صبحانه میخورند و ۱۲.۷ درصد در هیچ یک از روزهای هفته صبحانه نمیخورند.
برکاتی با اشاره به بررسی عوامل خطر در بین دانشآموزان گفت: ۶ درصد دانشآموزان عنوان کردهاند که پدر آنها قلیان میکشد و ۵ درصد از آنها گفتهاند که برادر و خواهر قلیانی دارند.
مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اعلام اینکه بررسیها نشان میدهد ۱۱ درصد دانشآموزان تجربه مصرف سیگار دارند، تأکید کرد: آمار دقیقی از مصرف دخانیات در بین دانشآموزان وجود ندارد.
برکاتی با اشاره به وضعیت تغذیه دانشآموزان گفت: ۱۱ درصد از دانشآموزان چیپس و پفک میخورند و ۶۰ درصد از دانشآموزان حداقل یک بار در روز میوه میخورند.
مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت به برنامههای وزارت بهداشت در راستای ارتقای سلامت دانشآموزان اشاره و تصریح کرد: در قالب طرح تحول سلامت، دو بسته پزشکی و غیرپزشکی برای ارائه خدمات سلامت به دانشآموزان تدوین شده است.
سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، تاریخ انتشار: - ، کدخبر: 483205: www.iran-newspaper.com