پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۵۹۵۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه در بحث سپرده های ارزی، بانک ها عاملیت بانک مرکزی را برعهده دارند، تاکید کرد که این سپرده ها با ضمانت بانک مرکزی پرداخت می شود.

شعارسال: محمدرضا پورابراهیمی، گفت: یکی از موضوعات مهمی که در فضای اقتصادی لازم بود، مدیریت شود، موضوع منابع ارزی است که خارج از نظام بانکی در دست مردم به شکلی نگهداری می‌شود و طبیعتا خروج این مجموعه منابع از دسترس حوزه فعالیت های ارزی کشور می‌تواند عاملی برای نابسامانی در حوزه بازار ارز باشد و از طرفی برای مردم هم ایجاد مشکل کند.

وی با اشاره به طرح دوفوریتی مجلس درباره سپرده های ارزی‌، اظهار داشت: در این طرح پیشنهادی، مردم می‌توانند منابع ارزی که در اختیار دارند را در حساب سپرده ارزی در اختیار نظام بانکی و با ضمانت بانک مرکزی قرار دهند؛ یعنی بانک ها در حال حاضر عاملیت بانک مرکزی را برعهده دارند و هیچگونه ریسکی برعهده نظام بانکی نیست و لذا با ضمانت بانک مرکزی میزان پرداخت تعهدات آنها انجام خواهد شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه، جایگاه بانک مرکزی مبنای تصمیم در اقتصاد کشوربوده و ضمانت بانک مرکزی اساس آن است، افزود: امروز در بسیاری از موضوعات حتی در حوزه ریالی، مردم به بانک ها زمانی که بانک مرکزی به آن اعتماد دارد، اطمینان می کنند.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی همان رفتاری که در حوزه ریالی دارد، طبیعتا درباره سپرده های ارزی هم همان رفتار را خواهد کرد. طبیعتا انتظار نیز آن است که بانک مرکزی تمام چیزی که اعلام می کند را درباره سپرده های ارزی تعهد کند و طبعا این اتفاق هم خواهد افتاد.

وی، مشکلات قبلی درباره سپرده های ارزی در سال های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ را یادآور شد و افزود: اشکالی که در گذشته وجود داشت این بود که سپرده های مردم ارزی دریافت و بعد ریالی و یا نرخ های مبادله ای تصفیه شد البته این امر دیگر حتما اتفاق نخواهد افتاد و طبیعتا بانک مرکزی تضامین لازم را در این حالت ارائه کرده است.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت ایبنا، تاریخ انتشار: 7مهر1397 ، کدخبر: 91933: www.ibena.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
0
0
الان هرنوع سرمایه گذاری تو بانک ها ریسکه
بهتره که مردم پول هاشونو زمین و خونه بخرن
ا.ف۷۵
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین