شعارسال: بر اساس شاخص کوتاه مدت خشکسالی، از ابتدای سال آبی 94-95 تا پایان فروردین، بخشهای مرکزی کشور شامل مناطقی از استانهای اصفهان، سمنان، جنوب خراسان رضوی، بخشهای وسیعی از خراسان جنوبی، کرمان، فارس، همه نقاط استان یزد، بخشهایی از سیستان و بلوچستان و قم با درجاتی از خشکسالی خفیف تا شدید مواجه بودهاند.
وی همچنین با اشاره به شاخص خشکسالی هفت ساله، اظهار کرد: با نگاه بلندمدت به جزء شمال آذربایجان شرقی و غربی و جنوب سیستان و بلوچستان همه مناطق کشور با خشکسالی خفیف تا شدید مواجه هستند و با وجود بارشهای اخیر هنوز خشکسالی انباشته شده از حافظه طبیعت پاک نشده است و حتی در برخی مناطق نظیر کرمانشاه، ایلام، خوزستان و کردستان که بارش سنگینی در ماه اخیر داشتهاند آثار خشکسالی بلندمدت پابرجا است.
*36 درصد مساحت کشور تحت تاثیر خشکسالی است
رییس مرکز ملی خشکسالی در ادامه با توجه با شاخص خشکسالی هفت ماهه، درصد مساحت تحت تاثیر خشسالی کشور را اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال آبی 94 تا پایان فروردین، 43 درصد مساحت کل کشور تحت تاثیر خشکسالی خفیف، 22 درصد خشکسالی متوسط و 18 درصد خشکسالی شدید است.
به گفته فاتح، با محوریت شاخص 84 ماهه خشکسالی، 36 درصد مساحت کشور تحت تاثیر خشکسالی خفیف، 29 درصد خشکسالی متوسط و 7 درصد خشکسالی شدید است.
وی همچنین به میزان جمعیت تحت تاثیر خشکسالی در هفت ماهه اخیر اشاره و اظهار کرد: در نگاه کوتاه مدت 21 درصد جمعیت تحت تاثیر خشکسالی خفیف، 16 درصد خشکسالی متوسط و دو درصد خشکسالی شدید است اما در نگاه بلندمدت 35 درصد جمعیت کشور تحت تاثیر خشکسالی خفیف، 30 درصد خشکسالی متوسط و هفت درصد خشکسالی شدید است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا ، تاریخ انتشار خبر 11 اردیبهشت 1395، کدمطلب: 95021105892 ،www.isna.ir