پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۵۱۷۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹
یک روانشناس حوزه کودک با بیان اینکه همکاری پویا میان آموزش‌وپرورش و خانواده لازم است، گفت: وجود یک نهاد بالادستی برای هدایت خانواده در کشور امری ضروری است.

شعار سال : سعید حسن‌زاده ، با اشاره به بحث کودکان کار و سوء‌استفاده‌‌هایی که از این کودکان می‌شود، اظهار کرد: در صورتی‌که والدین به لحاظ اقتصادی توانایی فراهم کردن خدمات آموزشی را ندارند، سازمان‌های اجتماعی باید این افراد را تحت پوشش قرار دهند.

وی با بیان این مطلب که حمایت‌های اجتماعی و اقتصادی از سوی دستگاه‌هایی مثل کمیته امداد و سازمان بهزیستی به والدین صورت می‌گیرد، ولی مشخص نیست که در نهایت این کمک‌ها به استفاده‌کننده‌های اصلی که آینده این جامعه؛یعنی کودکان است می‌رسد، افزود: تا زمانی‌که سیستم مددکاری نظام‌مند بالاسر قضیه نباشد که ببیند این کمک دارد به چه صورتی هزینه می‌شود، متوجه نمی‌شوید که واقعاً چیزی به بچه‌ها می‌رسد و آیا اوضاع و احوال زندگی بچه‌ها تغییری می‌کند یا خیر.

این روانشناس اذعان کرد: برای ایجاد یک چنین نظام مددکاری کارآمد باید سمن‌ها را فعال‌تر کرده و به آن‌ها پر‌ و‌ بال بیشتری دادتا در یک چارچوب و روال قانونی مشخص، نیازهای اجتماعی اقشار کم‌بضاعت را تأمین کنند.

حسن‌زاده تصریح کرد: عدم توجه و حمایت از کودکان کار؛ که خود بخشی از آینده جامعه ما را رقم خواهدزد، نه تنها احتمال بروز اختلالات روانی را در آن‌ها افزایش می‌دهد، بلکه در دوره‌های سنی بعدی آن‌ها را مستعد تبدیل شدن به یک بزهکار و مجرم می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که خانواده به‌عنوان حیاتی‌ترین و عنصری‌ترین واحد زیست در سطح جهان است، افزود: خانواده‌ها هیچ متولی در سطح کشور ندارند و احتمالاً زمانی‌که اوضاع و احوال اقتصادی و سیاسی دولت بهتر شود، شاید واقعاً نیازمند یک وزارتخانه‌ای باشیم که امر خانواده را بتواند هدایت کند؛چون ما نمی‌توانیم صحبت از کودک و نوجوان کرده و خانواده را نادیده بگیریم.

این روانشناس خاطرنشان کرد: ما عملاً برای این‌که بتوانیم کاری در حوزه کودک و نوجوان انجام دهیم بدون کمک خانواده، افزایش دانش و تغییر نگرش و افزایش توانمندی‌های آن، عملاً راه به‌جایی نمی‌بریم و توجه و مشارکت خانواده امری ضروری در برنامه‌ریزی‌های بلند‌مدت است.

حسن‌زاده اذعان کرد: امروز خانواده رها شده که ما شاهد بروز پدیده‌هایی همچوندختر و پسر فراری، سوءاستفاده از کودکان، جوانان معتاد و مواردی از این دست هستیم و این ناشی از نبود یک همکاری پویا میان نهاد آموزش‌وپرورش و خانواده است.

وی در پایان گفت:اهمیت وجود یک نهاد بالادستی برای خانواده، نسبت به بسیاری از سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های عریض و طویلی که امروزه وجود دارد، بیشتر است و در صورتی‌که هرچه زودتر نهادی وظیفه به‌کارگیری رویکرد خانواده‌محور را در دستور کار خود قرار دهد، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد کاهش نابهنجاری‌ها و بروز بزهکاری در جامعه خواهیم بود.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی، تاریخ 5 آبان 97، کد مطلب:320893 ،www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
ا.ف75
به نظرم حرف این کارشناس مهم یعنی باید علاوه بر کمک اقتصادی و مالی از سوی سازمانهای مرتبط انجام که الان انجام نمیشه باید سازمانی نقشه راه این جوانان یا خانوادهای تحت پوشش رو معین کنن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۵
0
0
اسلام اهمّیت زیادی برای کانون خانواده بعنوان هسته اصلی تشکیل دهنده یک جامعه قائل شده است.

و اگر خانواده سالم و صالح باشد، همه افراد جامعه نیز سالم و صالح خواهند بود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین