پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 16
کد خبر: ۱۶۸۱۸
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۵
معاون تعاون وزیر کار با اشاره به اینکه هزینه ایجاد شغل دربخش تعاون حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون تومان است گفت: سال گذشته حدود ۶۳ هزار فرصت شغلی ایجاد شد که درصورت همکاری صندوق توسعه ملی تا پایان سال می‌توانیم ۱۰۰ هزار شغل جدید ایجاد کنیم.

شعار سال: سیدحمید کلانتری، معاون امور تعاون با اشاره نقش تعاون در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: مردمی بودن، عدالت بنیان بودن، برون گرایی ،‌درون زایی و دانش بنیان بودن از ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی است. از آنجایی که تعاون این ویژگی ها را داراست می تواند نقش مهمی در اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

وی ادامه داد:در حال حاضر در شرایط خروج از رکود هستیم و هدف دولت در سال جاری رسیدن به رشد 5درصدی در اقتصاد است که این رقم بسیار دشوار است.اقتصاد تعاون متکی به مشارکت مردم است. حدود11 میلیون سهام دار در تعاون داریم که 4.5 میلیون عضو تعاونی مصرف، 2 میلیون عضو تعاونی مرزنشین، 50 هزار تعاونی تولیدی، کشاورزی و معدن داریم. ذات تعاونی درون گرا و به ظرفیت داخلی متکی است.
کلانتری با اشاره به اینکه 500 تعاونی در حوزه دانش بنیان داریم گفت:حدود 140 تعاونی به تأیید معاونت علمی، فناوری و ریاست جمهوری رسیده است.در سال 94 حدود 4 هزار و 200 تعاونی ایجاد شد که از این تعداد 56 درصد تعاونی تولیدی و 46 درصد در حوزه خدمات و توزیعی ایجاد شده است. 4 هزار و 200 تعاونی حدود 63 هزار فرصت شغلی ایجاد کردند . در حوزه خدمات حدود 1 هزار و 752 تعاونی جدید ایجاد شد که حدود 2هزار و 200 شغل ایجاد کرد.

معاون تعاون وزیر کار درباره ایجاد تعاونی توسعه و عمران شهرستان اظهار داشت:ایجاد 70 تعاونی توسعه و عمران شهرستان را در دستور کار داریم. تا پایان سال 94 حدود 22تعاونی توسعه و عمران شهرستان تشکیل شد.از نظر تعداد ایجاد تعداد تعاونی، به ترتیب خراسان رضوی، تهران و فارس رتبه اول تا سوم را کسب کردند. همچنین تهران از نظر ایجاد اشتغال زایی رتبه اول، خراسان رضوی رتبه دوم، مازندران رتبه سوم را کسب کرده است.

وی در ادامه درباره تعاونی‌ها در سال 94 گفت: فارس رتبه اول در ایجاد تعاونی، خراسان رضوی رتبه دوم، تهران رتبه سوم را کسب کرده است.

کلانتری درباره میزان صادرات تعاونی‌ها گفت: در سال 93 میزان صادرات تعاون‌ها 1میلیارد و 350 میلیون دلار بود و در سال 94 میزان صادرات به 1 میلیارد و 750 میلیون دلار رسید. هدفمان برای صادرات بخش تعاون در سال آینده به 2.5 میلیارد دلار تا 3میلیارد دلار در سال 95 است.

وی با بیان اینکه یکی از کارکرد‌های تعاون ایجاد ظرفیت های شغلی است گفت:میانگین هزینه ایجاد شغل در کشور حدود 150 تا 200 میلیون تومان است اما در بخش تعاون 55 تا 60 میلیون است. طبق برنامه ریزی اگر 20 درصد تسهیلات به صورت ریالی از سوی صندوق توسعه ملی با نرخ سود 10 درصد به استان‌های محروم پرداخت شود، تا پایان 95 این رقم به 3برابر وام تسهیلات به تعاونی‌ها پرداخت می‌کنیم و 100 هزار شغل جدید می توانیم ایجاد کنیم.

کلانتری با بیان تا 2 هفته آینده بازار مجازی تعاونی راه اندازی می‌شود، گفت:تا پایان 95، حدود 600 هزارمسکن باقی مانده که 400هزارواحد مسکونی تعاونی بوده که تا پایان 95 تلاشمان برای تکمیل این تعداد واحد تعاونی است.

کلانتری بیان کرد:در دولت 81 پروژه نیمه تمام وجود دارد که از این تعداد 75 هزار پروژه استانی و 6هزار پروژه غیراستانی است. دولت اعلام آمادگی برای واگذاری انجام پروژه از جمله به بخش تعاون کرده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: اقتصاد تعاونی‌ها مبتنی بر مشارکت و بهره‌وری سرمایه‌های خردی است که در اختیار اعضا است از این‌ رو در تعاونی‌ها بر تأمین نیاز تولیدکنندگان تأکید داریم.

وی افزود: تولیدکنندگانی که در یک‌ رشته اقتصادی، صنعتی یا کشاورزی مشغول به فعالیت هستند می‌توانند با یکدیگر تعاونی تأمین نیاز مشترک درست کنند تا این تعاونی بتواند خدمات قبل، حین و بعد از تولید را برای آن‌ها ارزان‌تر تمام کند و سود و درآمدی برای اعضای به وجود بیاورد و از طرفی این سیاست عدالت، مشارکت مردمی و ایجاد اشتغال را در پی دارد.

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاری ميزان، تاریخ انتشار: 20 ارديبهشت 1395، کد مطلب: 171024:www.mizanonline.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین